Campings van het Jaar 2017

De winnaars zijn bekend!

Hij is er weer, de lijst met campings voor de ANWB-verkiezing ‘Camping van het Jaar’, zodat jíj ervoor kunt zorgen dat de beste, de leukste en de mooiste camping uiteindelijk kan winnen. Een ANWB-vakjury heeft deze longlist samengesteld. Dit jaar met de wisselcategorie Natuurcamping, een plek waar je dicht bij de natuur staat en waar je het back-to-basic gevoel tot in je tenen ervaart.

Op anwbcamping.nl/campingsvanhetjaar vind je de longlist met 10 campings per categorie. Tot en met 29 oktober kun je op deze campings stemmen. Daarmee maak je kans op een mooie prijs. Klokslag 12 uur ’s avonds sluit de digitale stembus. Per categorie komen vier campings uit deze voorronde; in totaal dus 16 nominaties voor de verkiezing Camping van het Jaar 2017. Een jury van kampeerders en ANWB-specialisten kiest vervolgens per categorie de winnaar. In januari 2017 wordt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekendgemaakt welke vier campings hebben gewonnen.

De categorieën voor 2017

1: De mooiste camping voor gezinnen met kinderen (tot 12 jaar)
2: De mooiste Charmecamping
3: De camping met de mooiste huuraccommodaties
4: De mooiste natuurcamping, dicht bij de natuur, back-to-basic gevoel (wisselcategorie)

Winnaars zijn bekend

Op woensdagavond 11 januari zijn de winnaars bekend gemaakt tijdens de Vakantiebeurs. Benieuwd welke campings er komend jaar het predicaat "Camping van het Jaar 2017" mogen dragen?

Dit zijn de winnaars

Stem en win een set van 2 Isabella Regisseursstoelen

Iedereen die zijn stem uitbrengt dingt mee naar een van de twee prijzen: een set van 2 comfortabele, lichtgewicht regisseursstoelen van Isabella. De regisseursstoel klapt eenvoudig in en heeft een gewicht van slechts 2,5 kg. Hierdoor neem je hem overal makkelijk mee naartoe. Er is keuze uit rood en donkergrijs. We geven 2 van deze Isabella-setjes weg!

Productinformatie

Materiaal: Polyweave (60% PVC coating / 40% polyester).
Afmetingen: 11 x 81 x 51 cm.
Gewicht: 2,5 kg.
Belasting: 100 kg.
Frame: Stabiel Alu
Kleur: Rood & donker grijs
Prijs: € 39

Stem nu op je favoriete camping