Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Coronamaatregelen bij reizen door Frankrijk

  1 juni 2020

  In Frankrijk zijn maatrgelen ingesteld in verband met het coronavirus. Buitenlanders op doorreis, hebben een speciaal formulier (wat gedownload kan worden) nodig om door Frankrijk te reizen.

 2. Stakingen/acties in Europa

  1 juni 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 3. Overzicht Alpenpassen

  1 juni 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 4. Coronamaatregelen België

  1 juni 2020

  Vanwege het coronavirus is het niet toegestaan om zomaar naar België te reizen. Zogenaamde 'niet-essentiële' reizen zijn niet toegestaan tot 8 juni.

 5. Maatregelen Europees verkeer en coronavirus

  1 juni 2020

  In verband met het coronavirus hebben veel landen verkeersmaatregelen ingesteld. Volg via Twitter @ANWBEuropa de actuele Europese verkeerssituatie.

 6. Coronamaatregelen bij reizen door Spanje

  1 juni 2020

  De Spaanse grenzen zijn dicht voor niet-Spanjaarden, maar Nederlanders mogen met de auto terugreizen naar Nederland. Om de terugreis door Spanje naar Nederland te ondersteunen, is er een document (in het Spaans en Engels) van de Nederlandse ambassadeur in Madrid beschikbaar.

 7. Veerponten uit de vaart vanwege Corona

  29 mei 2020

  Een gedeelte van de Nederlandse veerponten vaart dit seizoen niet. Met name in Friesland is een groot gedeelte van de pontjes wel actief.

 8. A8 en A10 afgesloten voor onderhoud

  29 mei 2020

  In de periode mei - augustus is er groot onderhoud op de wegen rond Amsterdam. Daarvoor sluit Rijkswaterstaat delen van de A8 en A10 af.

 9. Zijn er al goedkope elektrische auto's?

  26 mei 2020

  'Elektrische auto's zijn duur' is een veelgehoorde uitspraak, maar klopt dat wel? De ANWB doet een rondje langs de verschillende showrooms.

 10. Mobiliteitskaart: eenvoudig zakelijk reizen

  26 mei 2020

  Een gesprek met Jeroen Kok, over de ontwikkelingen van de mobiliteitskaart, samenwerkingsverbanden en nieuwe diensten van de ANWB voor de zakelijke markt.