Gezocht: kampeer-masterchef!

Kook jij graag tijdens het kamperen? En tover je met weinig, simpele ingrediënten de lekkerste maaltijden op de campingtafel? Dan zijn wij op zoek naar jouw ultieme campingrecept! Stuur het in, samen met een foto van het eindresultaat en een heldere beschrijving. En win!

Kookwedstrijd

Uit alle inzendingen selecteert de jury 3 genomineerden. Zit jij hierbij, dan ga je door naar de kookwedstrijd. Deze vindt plaats op Hemelvaartsdag (14 mei) op een nader te bepalen camping in Nederland. Onder leiding van een professionele kok ga je je eigen ingestuurde recept bereiden. Hiervan wordt een reportage gemaakt voor in de KCK. Tijdens de proeverij bepaalt de jury de uiteindelijke winnaar.

De prijs

De winnaar mag gratis met twee personen naar het culinaire kampeerweekend voor KCK-lezers. Dit vindt plaats van vrijdag 26 t/m zondag 28 juni op camping De Heldense Bossen, in het Limburgse Helden. De lekkerste recepten worden bovendien gepubliceerd in de KCK van juli, het grote smulnummer.

Meedoen

Verras kamperend Nederland met jouw recept! Stuur een heldere beschrijving samen met een foto van het eindresultaat naar kck@anwb.nl onder vermelding van ‘Kampeer-masterchef’. Doe dit vóór vrijdag 17 april.

Voorwaarden

  • De recepten moeten uiterlijk 17 april bij de redactie binnen zijn.
  • Het gaat enkel en alleen om hoofdgerechten die voorzien in een volledige maaltijd.
  • De gerechten moeten met weinig middelen en ingrediënten te bereiden zijn. Dus echt geschikt voor de camping.
  • De recepten worden door de jury beoordeeld op eenvoud, kwaliteit, smaak en opmaak.
  • De receptuur is geschreven voor 2 personen.
  • De 3 genomineerde koks stellen zich beschikbaar voor de kookwedstrijd op Hemelvaartsdag 14 mei.
  • Deelnemers gaan ermee akkoord dat hun recepten gebruikt kunnen worden in KCK7.