Innovatie Award genomineerden 2015

Om campingeigenaren te prikkelen in het bedenken van nieuwe ideeën, heeft de ANWB/KCK de Innovatie Award in het leven geroepen. Daarbij gaat het om initiatieven die in 2014 zijn uitgevoerd waardoor de kampeerders een nóg fijnere vakantie hebben. Een vakjury van de ANWB en kampeersector koos uit de inzendingen de volgende 4 genomineerden.

Vakantiecoach

De vakantiecoach heeft als doel de vakantie nog leuker en ontspannender te laten verlopen voor de gasten.  “Het is fijn dat je een herkenbaar persoon makkelijk kunt aanspreken”, aldus de jury, “het uiteindelijke concept past ook op andere campings."
Vakantiecoach
Kampeerpark De Boshoek

Mobihut, de mobiele trekkershut

De Mobihut kun je op elke gewenste kampeerplaats laten zetten.
De jury:  “Je kunt miljoenen euro’s stoppen in nieuwe ideeën en dan komt er zo maar een eenvoudige oplossing langs…”
Camping de Chênefleur

Gezonde camping

Kwaliteit van leven van de kampeerders verhogen door een gezonde en evenwichtige voeding aan te bieden. Daarmee is rekening gehouden met veel voedselallergieën. “Tot ín de supermarkt, hé! Bovendien, helemaal van deze tijd,” vindt de jury.
Camping Resort Sangulí Salou

Vechtdalhoppen

Je helemaal in de watten laten leggen tijdens wandel- en fietstochten en slapen op campings in bijzondere, duurzame, comfortabele accommodaties. “Hoewel het concept op zich niet helemaal nieuw is”, constateert de jury, “is de manier van slapen in verschillende accommodaties wel nieuw. Bovendien is de website prachtig duidelijk.”
www.vechtdalhoppen.nl

De Jury

De jury bestaat dit jaar uit: Jan Jehee, eigenaar Camping Parc la Clusure, Bert Post, bedrijfsgroepmanager Recron, Eicke Schuurmann, directeur Leading Campings. Namens de ANWB: Jan van Zelst, campinginspecteur/mentor, Hans Pijnenburg, adjunct-uitgever, Frank Jacobs, uitgever, Iris Stolwijk, accountmanager, Gerhard-Paul Wisgerhof, eindredacteur, Ed Lodewijks, hoofdredacteur.

Winnaar

De winnaar wordt bekend gemaakt op 14 januari 2015 tijdens het Campinggala op de Vakantiebeurs.