Campingtips Krk

Ben je van plan om te gaan kamperen op het eiland Krk? Hele goede keuze! Je kunt rekenen op mooie campings in een schitterende omgeving met genoeg leuke dingen in de buurt om te doen. Wij zetten een aantal mooie campings in Krk voor je op een rijtje.

1. Camping Ježevac, Krk

Camping Ježevac heeft een lange wandelboulevard langs zee naar het stadje Krk (600 m). Er zijn diverse strandjes. Er zijn veel schaduwplekken onder pijnbomen en luxe plekken pal aan zee. Verder heeft de camping veel voorzieningen zoals een restaurant, gratis wifi, aanlegplaatsen voor bootjes en strandbar aan het water. Je ontvangt er korting met een CKE-kaart.

Bekijk Camping Ježevac

2. Camping Škrila, Punat

Deze rustige camping ligt op 10 kilometer van Punat. Op de camping is veel zon, aan de zijkanten zijn schaduwplekken onder bomen. Via paadjes loop je naar kiezel- en zandstrandjes. De camping is uitgerust met een restaurant/bar, een winkeltje en gratis wifi bij receptie. Er zijn ligplaatsen voor bootjes en er is een duikschool in de buurt. Je ontvangt er korting met een CKE-kaart.

Bekijk Camping Škrila

3. Camping Bor, Krk

De camping ligt op een heuvel en biedt een mooi uitzicht over de stad Krk en de zee. De plaatsen liggen op brede terrassen en olijf- en vijgenbomen zorgen voor schaduw. De camping heeft een buitenzwembad, animatie- en recreatieprogramma voor jong en oud en er is brood verkrijgbaar op de camping. Je ontvangt er korting met een CKE-kaart

Bekijk Camping Bor

4. Camping Krk, Krk

Deze camping heeft 5-sterren, en is ANWB Best Camping 2016. De camping is zeer compleet, met onder andere luxe staanplaatsen aan zee en luxe huuraccommodaties in een nieuw 'glampingdorp' met eigen zwembad (uitzicht op zee) en kinderspeelplaats. Er is een naturistenstrandje vlakbij en er is gratis wifi. Je ontvangt er korting met een CKE-kaart

Bekijk Camping Krk