De KCK zoekt jouw hulp!

Schrijvers, testteams en trekauto-specialisten

Elke maand sturen we een goedgevulde KCK naar de drukker. Hier kunnen we altijd wel wat hulp bij gebruiken. Heb je een campingtip of een mooi reisverhaal? Of wil je een keer meedoen aan een test? Hieronder vind je meer informatie.  

Lezersverhalen

Een zeer gewaardeerde rubriek in de KCK zijn de lezersverhalen. Tot en met 31 januari 2017 kon je je verhaal insturen. Meer weten

Bewaarcampings en camperplaatsen

In elk nummer tippen KCK-lezers campings en camperplaatsen die ze de moeite waard vinden. Wil je ook een leuk plekje delen met je medekampeerders? Stuur dan een mail naar KCK@anwb.nl met daarin een uitgebreide beschrijving van de camping, het terrein, de voorzieningen en eventuele vernieuwingen die de camping heeft doorgevoerd. Plus informatie over wat er in de omgeving te doen is.
Ook ontvangen we graag enkele duidelijke foto's van de camping. Bijvoorbeeld van de receptie, enkele mooie delen van het kampeerterrein en het sanitairgebouw. Deze kun je snel en eenvoudig verzenden via www.wetransfer.com.
Plaatsen we jouw tip, dan ontvang je daarvoor € 20.

Testteams gezocht

Voor test- en fotoreportages is de KCK regelmatig op zoek naar kamperende gezinnen en (echt)paren. Een testteam werkt een paar dagen mee aan een vergelijkingstest van caravans, vouwwagens of tenten en zorgt voor bruikbare praktijkinformatie.

Interesse? Vul dan dit formulier in en voeg een recente foto of een familieportretje toe.

Wie maken de KCK eigenlijk?

Maak kennis met de redactie.