Vechtdalcamping het Tolhuis in Dalfsen

Ontdek de Overijsselse landgoederen

Tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse ontdek je het Overijsselse Vechtdal. Liever op eigen houtje in het gebied fietsen? Of wandelen? Maak dan gebruik van deze aanbieding van Vechtdalcamping het Tolhuis.

In de omgeving van Dalfsen en Ommen vind je de landgoederen Rechteren en Vilsteren. Handig: Vechtdalcamping het Tolhuis in Dalfsen ligt precies tussen de landgoederen in en vormt zo de ideale uitvalsbasis voor een kennismaking met de kastelen, bossen en parken van deze landerijen. Verschillende wandel- en fietsroutes wijzen je de weg in deze groene, natuurrijke en veelzijdige omgeving. De camping is geschikt voor zowel gezinnen als (jonge) stellen en senioren, maar zeker ook voor kampeerders die alleen op pad gaan. Boek je van 24 augustus tot 14 september 7 nachten, dan betaal je voor een staanplaats, 2 personen, wifi en 2 broodjes per persoon slechts € 125.

Kijk voor meer informatie of reserveringen op www.vechtdalcampingtolhuis.nl of bel (0529) 45 83 83. Vermeld erbij dat het gaat om de KCK-aanbieding.