Kamperen dicht bij het strand

Vakantiepark Koningshof in Rijnsburg

Kamperen vlak bij de stranden van Katwijk en Noordwijk? Dat kan op Vakantiepark Koningshof in het Zuid-Hollandse Rijnsburg. En nog extra voordelig ook: in het voor- en naseizoen ontvang je 35% korting op het reguliere kampeertarief! Je betaalt voor 7 nachten met twee personen slechts € 130,-.

Voel je de koning te rijk op Vakantiepark Koningshof in het Zuid-Hollandse Rijnsburg. Ontdek de omliggende historische steden zoals Leiden, Den Haag en Haarlem. Ga eropuit met de fiets door de duinen van Noordwijk en Katwijk. Of relax lekker op het park met vele faciliteiten. Je vindt op Koningshof een binnen- en buitenzwembad, restaurant, supermarkt, snackcafé, bar, tennisbaan en visvijver. Voor kinderen is er een speeltuin, voetbalveld, skatebaan, binnenspeelruimte en een animatieprogramma in de schoolvakanties. Op Koningshof is het volop genieten!

Het voordeeltarief is geldig van 11 juni tot 6 juli 2019 en van 31 augustus tot 2 november 2019.

Actieaanbod

Profiteer van 35% korting op het reguliere kampeertarief. Overnacht 7 nachten voor € 130,- inclusief 2 personen. Deze speciale aanbieding is geldig van 11 juni tot 6 juli 2019 en van 31 augustus tot 2 november 2019. Exclusief toeristenbelasting, reserveringskosten, extra personen en eventueel een hond.

Wil je gebuikmaken van dit aanbod neem dan contact op met de camping op (071) 402 60 51 of mail naar info@koningshofholland.nl

Andere leden bekeken ook