Kamperen aan het Veluwemeer

Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg

Kamperen aan het Veluwemeer is heerlijk, en met een beetje mazzel is er op camping Veluwe Strandbad nog een plekje pal aan het water vrij. Alle comfortpatsen – ook die aan het meer – boek je nog het hele jaar met 20% korting!

De ligging van Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg is ideaal: midden op de Veluwe én aan het Veluwemeer. Dat betekent niet alleen waterpret rond het privéstrand en bij de surfschool, maar ook leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld Hanzestad Elburg. En wandelen en fietsen natuurlijk, want er zijn paden en routes genoeg in de omgeving. De camping beschikt over ruime comfortplaatsen (6A-elektra), deluxe-comfortplaatsen (10A-elektra) en luxe comfortplaatsen (10A-elektra en direct aan het water). Alle plekken hebben een eigen watertappunt, afvoer en digitale tv-aansluiting. Er is een binnenzwembad en in de schoolvakanties is er een recreatieteam. Boek nu minimaal 7 dagen aaneengesloten, dan krijg je 20% korting op je comfortplaats.

Kijk voor meer informatie of reserveringen op www.veluwestrandbad.nl of bel (0525) 68 14 80. Vermeld bij online boeken de speciale code KCK2019, de korting wordt dan na boeking in de definitieve bevestiging verrekend.