Kamperen én naar de kerstmarkt in Münster

Met dagtrip kerstmarkt

Winterkamperen op de Achterhoekse campings Marveld Recreatie en Vakantiepark De Twee Bruggen kan dat prima. Met deze aanbieding wordt jouw bezoek aan de Achterhoek ongetwijfeld onvergetelijk!

Kom alvast in de kerststemming en bezoek de sfeervolle kerstmarkt in Münster, op circa anderhalf uur rijden van de Achterhoek. Ongeveer 300 kraampjes zorgen in de Duitse stad voor een bijzondere sfeer. Ze vormen een kralensnoer door het centrum en je kunt alles te voet bekijken. De vele kraampjes, winkels en typisch Duitse specialiteiten maken een bezoek aan Münster in de gezellige decembermaand tot een onvergetelijke belevenis!

Op 30 november, 7 december en 14 december 2019 vertrekt er vanaf Marveld Recreatie in Groenlo en Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk een bus naar de kerstmarkt in Münster. Boek je in deze periode een verblijf van minimaal 2 nachten op een van deze campings, dan betaal je slechts € 8 per persoon voor deze dagtrip! 

Een staanplaats kost € 20 per nacht op basis van 2 personen (excl. toeristenbelasting). Heb je de caravan al in de winterstalling staan? Boek dan één van de bungalows op deze Achterhoekse campings en ga in dat geval gratis mee naar de kerstmarkt in Münster! 

Reserveren

Kerstkriebels gekregen? Reserveren kan telefonisch: bel (0544) 46 60 00 voor Marveld Recreatie en (0543) 56 53 66 voor De Twee Bruggen en geef aan dat je graag met de KCK-actie meedoet.