Abonneevoordeel KCK

In elke KCK staan leuke aanbiedingen en arrangementen waar je als KCK-abonnee van kunt profiteren. Bekijk hier alle voordelen van dit moment.

Alle kortingen en voordelen van dit moment

Nu in de KCK

De prachtige natuur van Twente ontdekken? In 2020 kan dat extra voordelig vanaf Camping de Rammelbeek in Lattrop. Je betaalt hier in het laagseizoen slechts € 13 voor een comfort- of staanplaats.

Lees meer

In het pittoreske dorpje Stavelot, in het hart van de Belgische Ardennen, vind je een groene kampeeroase: Camping de l’Eau Rouge. Verblijf je hier in het voorjaar zeven nachten, dan hoef je er slechts vijf te betalen!

Lees meer

Lopende acties

Camping de Noetselerberg in het Overijsselse Nijverdal bestaat vijftig jaar in 2020! KCK-lezers delen mee in de feestvreugde, want De Noetselerberg trakteert tussen 15 augustus en 24 oktober 2020 op 20% korting.

Lees meer

Hoe kies je een vakantiebestemming uit duizenden mogelijkheden? Op de Vakantiebeurs in Utrecht krijg je van 16 tot en met 19 januari een voorproefje van de meest uiteenlopende (kampeer)vakanties. ANWB-leden krijgen nu € 6 korting op een kaartje!

Lees meer

Wie snel in de vakantiestemming wil komen, brengt van 23 tot en met 28 januari een bezoek aan Caravana. In het WTC Expo Leeuwarden begint de kampeervoorpret en vind je alles voor een topvakantie. ANWB-leden bezoeken de beurs met korting.

Lees meer

ANWB Ledenvoordeel

Als ANWB-lid profiteer je van voordeel op diverse producten en diensten, zowel bij de ANWB als bij derden. En wist je dat je zelfs Trouwe-Ledenvoordeel krijgt op basis van je lidmaatschapsduur?
Haal alles uit je lidmaatschap

Andere leden bekeken ook