Abonneevoordeel KCK

In elke KCK staan leuke aanbiedingen en arrangementen waar je als KCK-abonnee van kunt profiteren. Bekijk hier alle voordelen van dit moment.

Alle kortingen en voordelen van dit moment

Nu in de KCK

In 2020 krijg je 15% korting op het reguliere kampeertarief bij Boscamping Appelscha in het Nationaal park het Drents-Friese Wold. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Reserveren? 

Kijk voor meer informatie www.boscampingappelscha.nl of bel 0516-431391. Gebruik bij online reserveren de actiecode: KCK 2020 (in de laatste stap van het online boeken).

Van 1 september t/m 25 oktober voor krijg je, bij zeven overnachtingen op een basisplaats in 25% korting op het kampeertarief en betaal je € 135,- (obv 2 personen incl. toeristenbelasting). Dit geldt alleen bij een boeking vooraf en alleen tot 1 augustus. Vol = vol!

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Reserveer voor 1 augustus via https://www.deheldensebossen.nl/het-park/anwb-arrangement/ onder vermelding van KCK.

Deze camping is ideaal gelegen om te wandelen, te fietsen en te genieten van de veelzijdige omgeving. Gemoedelijk, gastvrij, met veel speeltoestellen en een verwarmd buitenzwembad.

Van 22 augustus t/m 22 oktober 2020 betaal je bij een verblijf van 7 nachten maar € 110,00 o.b.v. 2 personen (ex. toeristenbelasting).

Reserveren? 

Reserveren kan via www.vechtdalcampingtolhuis.nl/kck of mail naar info@tolhuis.com. Of bel 0529 45 83 83

In 2020 krijg je 20% korting op het normale tarief bij kamperen of een verblijf in een lodgetenten of beachloft.

Reserveren? 

Gebruik maken van deze aanbieding? Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.campingleuk.nl of bel ons op 0347-345392. Vermeld KCKLEUK bij uw online boeking, en bij opmerkingen uw lidmaatschapsnummer.

In juli, augustus en september 2020 krijg je bij een verblijf van vijf nachten op een comfort- of natuurkampeerplek op Camping De Watermolen aan de Gronings-Frise grens een korting van 20%. Als welkom krijg je een borrelplankje en een heerlijk glas wijn om te proosten op een ontspannen vakantie.

Reserveren? 

Boek je kampeerplek online via www.campingdewatermolen.nl met vermelding van de kortingscode KCK20. De korting wordt dan automatisch toegepast.

Lopende acties

Bij camping De Huttert, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, staan gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel. 

Bij een verblijf van vier weken met caravan, tent of camper in de periode van 22 augustus tot 31 oktober krijg je 30% korting op het reguliere kampeertarief. Je betaalt dan voor vier weken € 350,- (tot 19 september) resp. € 300,- (na 19 september) o.b.v 2 personen.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding? Bel naar 0572 301274 of mail info@dehuttert.nl met vermelding van actiecode KCK 2020.

In kasteeldorp Renswoude, tussen de Gelderse Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, biedt camping De Grebbelinie je alles voor een ontspannen gezinsvakantie. 

Van 9 augustus tot 9 oktober krijg je bij een verblijf van zeven nachten of meer, 20% korting. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en arrangementen, of bij reeds gemaakte boekingen.

Reserveren

Gebruik maken van deze aanbieding? Boek via www.campingdegrebbelinie.nl en vermeld bij de opmerkingen ‘KCK aanbieding 2020’.

In Twente vormen De Weuste Maten, het Reutumerveen en de Reutumer Weuste samen een bijzonder natuurgebied. 

Bij verblijf van vier weken tussen 1 juni en 30 juni ontvang je 30% korting op het reguliere kampeertarief. Je betaalt dan € 325,-. 325. Hetzelfde geldt voor de periode tussen 11 juni t/m 10 juli.Tussen 1 en 30 september krijg je bij een vierweeks verblijf 40% korting en betaal je € 215,-. Alle bedragen o.b.v 2 personen, excl. toeristenbelasting.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding? Boek online bij www.deweuste.nl en vermeld onder opmerkingen de actiecode KCK 2020.

Glamping op Camping De Haeghehorst in Ermelo in een prachtige natuurlijke omgeving, dat is een vakantie in de nieuwe Veluwse Cottage van camping De Haeghehorst. 

Van 20 augustus tot 20 oktober 2020 krijg je 20% korting op de verblijfskosten in een Veluwse Cottage.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding? Boek online op www.haeghehorst.ardoer.com en vermeld bij opmerkingen de code KCK 2020.

Van 2 juni tot 11 juli en van 22 augustus tot 30 september 2020 krijg je 25% korting op het reguliere kampeertarief. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Check wel eerst de site van de camping om te zien of hij open is, in verband met het coronavirus.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 5? Mail naar info@wildhoeve.nl of bel 0578-661324 en vraag naar de KCK-aanbieding.

 

Een vakantie in het prachtige landschap aan Nationaal Park De Drentsche Aa is een verademing. Je kampeert op zachte groene velden of op plekken in het bos. Hoor je de vogels al fluiten?
Als je hier 7 nachten kampeert, betaal je er slechts 5. Deze aanbieding is geldig van 1 mei t/m 5 oktober 2020 m.u.v. Hemelvaart en Pinksteren.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 5? Mail naar info@dianaheide.nl en vraag naar de KCK-aanbieding.

 

Op camping Duinoord in Nes op Ameland heb je een plaats in je eigen duinpan, of lekker beschut tegen de bosrand.
Van 1 mei-30 juni en van 1 september-31 oktober 2020 krijg je als kampeerder bij een verblijf van minimaal 7 nachten 30% korting. Blijf je langer? Dan kan dat zelfs oplopen naar 50%.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 5?
Mail via info@campingduinoordameland.nl of bel 0519-542070 en vraag naar de KCK-aanbieding

 

Met het systeem van E-Trailer kun je je caravan of camper makkelijk monitoren via je smartphone. Als CKE-kaarthouder koop je het basispakket nu extra voordelig.


Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 4? Ga dan naar anwb.nl/cke

 

Niets moeten en vooral doen wat je leuk vindt. Dat is het uitgangspunt op Camping De Rotonde in de Betuwe. In het laagseizoen kampeer je hier met 30% korting!


Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 4? Kijk dan op www.campingderotonde.nl/anwbaanbieding.  Hier vind je ook meer informatie over de voorwaarden. Liever direct reserveren? Dat kan via tel. 0345-651315 of mail naar vrijetijd@derotonde.nl.

 

Op een camping die wordt omringd door bijzondere natuurgebieden, zul je je niet gauw vervelen. Vanaf Recreatiepark de Leistert verken je dit voorjaar extra voordelig de veelzijdige Limburgse landschappen.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 4? Boek een Comfort-kampeerplaats op anwbcamping.nl van 15 juni tot 4 juli en krijg 30% korting.

 

Wakker worden aan de voet van de Lemelerberg in Overijssel, een zelfgemaakt appeltaartje eten in het knusse Boscafé en de natuur in. Het is genieten op De Lemeler Esch, en het KCK-arrangement is helemáál pure verwennerij!

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 4? Boek dan op www.lemeleresch.nl/kck en gebruik de kortingscode: KCK2020

 

Camping de Noetselerberg in het Overijsselse Nijverdal bestaat vijftig jaar en trakteert tussen 15 augustus en 24 oktober 2020 op 20% korting.

De KCK-jubileumaanbieding is geldig bij een verblijf van minimaal zeven nachten kamperen en niet geldig in combinatie met andere kortingen en arrangementen. 

Reserveren

Ga naar www.noetselerberg.nl en vul bij je reservering de code ‘KCK50jaar’ in. De korting is alleen geldig als je vooraf reserveert.

 

Als abonnee van de KCK betaal je slecht 13 euro voor een comfort- en staanplaats in het laagseizoen op camping de Rammelbeek in Lattrop. Bekijk alle actievoorwaarden in KCK nr. 2 van 23 januari 2020 of boek direct.

Reserveren

Boek via www.rammelbeek.nl en vermeld bij de boeking de code ‘KCK2020’. Reserveren via de mail kan ook (info@rammelbeek.nl) of bel 0541 22 93 68 (onder vermelding van ‘KCK2020’).

Verblijf je zeven nachten in het voorjaar op Camping de l’Eau Rouge in Stavelot in de Belgsiche Ardennen? Dan hoef je er slechts vijf te betalen! Bekijk de volledige actie in KCK nr. 2 van 23 januari 2020.

Reserveren

De aanbieding 7 = 5 nachten is geldig van 13 maart tot 17 mei 2020 op een kampeerplaats en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.eaurouge.eu of bel 0032 (0)80 86 30 75 onder vermelding van ‘KCK-deal’.

 

Kun je niet kiezen tussen stad, natuur en cultuur? Dat hoeft bij Vakantiepark Delftse Hout in Delft ook niet, want je vindt het hier allemaal in de buurt. Tijdens de leukste evenementen verblijf je hier met 20% korting.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 3? Ga dan naar www.delftsehout.nl/kck_februari en gebruik de actiecode: EVENEMENTEN2020. Reserveren via e-mail kan ook: info@delftsehout.nl. Deze actie is te boeken tot 30 april 2020, voor de periode 1 juni tot 11 juli 2020.

 

Op Camping Jena in het Gelderse Hummelo kampeer je in stijl: op een landgoed! De ligging is ideaal: vanuit hier ontdek je al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. En dat ook nog eens extra voordelig.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 3? Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met Camping Jena via tel. 0314 38 14 57 of via e-mail: info@camping-jena.nl.

 

Voor zon, zee en strand hoef je niet dágen in de auto te zitten, want Vakantiepark Koningshof in het Zuid-Hollandse Rijnsburg ligt dicht bij het strand. Speciaal voor KCK-lezers heeft de camping een verwenarrangement samengesteld.

Reserveren

Gebruikmaken van deze aanbieding uit KCK 3? Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met Vakantiepark Koningshof via tel. 071 402 60 51 of via e-mail: info@koningshofholland.nl.

 

ANWB Ledenvoordeel

Als ANWB-lid profiteer je van voordeel op diverse producten en diensten, zowel bij de ANWB als bij derden. En wist je dat je zelfs Trouwe-Ledenvoordeel krijgt op basis van je lidmaatschapsduur?
Haal alles uit je lidmaatschap

Andere leden bekeken ook