Abonneevoordeel KampeerKampioen

In elke KampeerKampioen staan leuke aanbiedingen en arrangementen waar je als KampeerKampioen-abonnee van kunt profiteren. Bekijk hier alle voordelen van dit moment.

Nu in de KampeerKampioen

Twente ontdekken? Camping De Weuste is de ideale uitvalsbasis, want het ligt in het hart van Twente, in een karakteristiek deel van Overijssel. Bij een verblijf van vier weken tussen 1 juni en 10 juli 2021 ontvang je 30% korting op het reguliere kampeertarief (je betaalt dan met 2 personen € 325), tussen 1 en 30 september 2021 krijg je bij een vierweeks verblijf 40% korting en betaal je met 2 personen € 215 (exclusief toeristenbelasting).

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Reserveren kan telefonisch via 0541 66 21 59 of stuur een mail naar info@deweuste.nl (vermeld erbij dat het om de KampeerKampioen-aanbieding gaat).

Uitgestrekte polders, het geluid van weidevogels: dat is fijn wakker worden! Op Camping De Boerinn, in het Groene Hart, geniet je optimaal van het buitenleven. Boek je in juni of oktober 2021 een van de 50 ruime staanplaatsen, dan krijg je 20% korting op het reguliere overnachtingstarief (exclusief toeristenbelasting) én is er een traktatie voor 4 personen: koffie/thee en appelgebak van Abrona, een organisatie die volwassenen met een verstandelijke beperking ondersteunt.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Reserveren kan telefonisch via 0348 40 12 00 of stuur een mail naar info@deboerinn.nl (vermeld erbij dat het om de KampeerKampioen-aanbieding gaat).

Camping De Grebbelinie heeft zo veel bezienswaardigheden in de buurt, dat je minimaal een week nodig hebt om alles te ontdekken. De Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe, kasteeldorp Renswoude, het gezellige stadshart van Amersfoort, Fort Daatselaar, heide en bos: alles ligt op een steenworp afstand. Van 9 juni tot 30 juni en van 1 september tot 8 oktober 2021 krijg je bij een verblijf van minimaal 7 nachten 20% korting op het reguliere kampeertarief.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Reserveren kan telefonisch via 0318 59 10 73 of stuur een mail naar info@campingdegrebbelinie.nl (vermeld erbij dat het om de KampeerKampioen-aanbieding gaat).

Aan de rand van de Sallandse Heuvelrug, op de grens met Twente, vind je camping De Huttert. Het is er feest, want de camping bestaat 25 jaar! Dat is hét moment voor een lange vakantie bij Recreatiebedrijf De Huttert: in dit feestjaar kampeer je hier in september en oktober 2021 vier weken (28 dagen) voor een vast bedrag van € 350, dat is een korting van € 6,50 per nacht! De aanbieding is inclusief caravan met auto of camper, twee personen, toeristenbelasting en elektra.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Reserveren kan telefonisch via 0572 30 12 74 of stuur een mail naar info@dehuttert.nl (vermeld erbij dat het gaat om de KampeerKampioen-aanbieding ‘De Huttert viert feest’).

Ander abonneevoordeel

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Ga naar www.natuurkampeerterreinen.nl/actie-kampeerkampioen en kies voor de ‘Losse Natuurkampeerkaart’. Op het formulier vul je de actiecode ‘KampeerKampioen2021’ in. De korting wordt dan automatisch berekend. De prijs van de Natuurkampeerkaart is exclusief € 1 verzendkosten. De korting is geldig t/m 1 september 2021 en geldt alleen voor de losse Natuurkampeerkaart, dus niet voor de Natuurkampeerkaart in combinatie met Het Groene Boekje.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Reserveren kan telefonisch via 0597 56 16 73 of stuur een mail naar info@wedderbergen.nl (vermeld erbij dat het om de KampeerKampioen-aanbieding gaat). De actieprijs is inclusief wifi, exclusief toeristenbelasting, reserveringskosten en eventuele kosten voor een huisdier en extra personen.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Reserveren kan telefonisch via 0595 44 27 50 of stuur een mail naar info@marenland.nl (vermeld erbij dat het om de KampeerKampioen-aanbieding gaat). Exclusief toeristenbelasting en niet geldig in combinatie met andere acties.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Ga naar www.achterstehoef.nl/anwb en gebruik de actiecode ‘KAMPIOEN21’. Reserveren kan ook telefonisch via 0497 38 15 79 of per e-mail: info@achterstehoef.nl (vermeld de actiecode ‘KAMPIOEN21’). De kortingscode is niet geldig op de toeristenbelasting, in aanbiedingsperiodes of in combinatie met andere kortingscodes.

Tussen Wijk bij Duurstede en Kinderdijk stroomt de Lek. Ongeveer halverwege, in Lexmond, kun je de rivier in volle glorie ervaren. Kwestie van je caravangordijnen opzij schuiven of je tent openritsen, want Camping LEuK ligt pal aan het water! Er is een eigen strand waar je overdag geniet van Hollandse vergezichten en voorbij kabbelende boten, en waar je ’s avonds staart naar de mooiste zonsondergangen. Kampeer je hier tussen 26 mei en 9 juni of tussen 30 augustus en 4 oktober 2021, dan ontvang je 30% korting op het kampeertarief (m.u.v. plaatsen aan het water en camperplaatsen) of het overnachtingstarief van een huuraccommodatie.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Voer dan de actiecode ‘KCKLEUK’ in bij je online boeking op www.campingleuk.nl. De korting wordt vervolgens automatisch verrekend. Neem je ANWB-lidmaatschapspas mee naar de camping, die heb je nodig bij het inchecken als je gebruikmaakt van deze aanbieding. Kijk voor meer informatie op www.campingleuk.nl of bel 0347 34 53 92.

Kies je voor een kampeervakantie in het voorjaar, als de bollenvelden op hun mooist zijn? Of liever iets later, als de thermometer richting zomerse temperaturen gaat? Of nog beter: ga voor beide! Op Vakantiepark Koningshof krijg je van 5 tot 30 april en van 24 mei tot 3 juli 2021 maar liefst 40% korting op het reguliere kampeertarief (camperplaatsen uitgezonderd). Dat geeft je alle tijd om nog een keer terug te komen voor fijne stranddagen, een bezoek aan steden als Leiden, Den Haag en Haarlem en voor de fijne faciliteiten op het vakantiepark, zoals een binnen- en buitenzwembad en een gezellig restaurant.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Je kunt reserveren via info@koningshofholland.nl onder vermelding van ‘KCK 18 maart 40% korting’. Dit aanbod is niet te gebruiken met andere kortingsacties of prijsaanbiedingen en geldt niet op de camperplaatsen. Meer informatie over de camping vind je op www.koningshofholland.nl of bel 071 402 60 51.

Millie en Boyke zijn niet alleen verliefd geworden op elkaar, maar ook op Twente. De pittoreske dorpjes, de rust, het glooiende landschap, de gastvrijheid: de verloofden willen hun liefde voor de regio én hun camping graag met kampeerders delen. In juni en september 2021 profiteer je als KampeerKampioen-lezer van een feestelijke aanbieding: 33% korting op het reguliere tarief van een ruime comfort+ plaats inclusief twee personen, elektra, water, douchen en toegang tot de faciliteiten, zoals het zwembad. Je betaalt in die maanden slechts € 10 per plaats per nacht. Fijn: annuleren is tot 7 dagen voor aankomst gratis!

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Boek nu via www.rammelbeek.nl en vermeld bij de boeking: KCK2021. Je kunt ook mailen naar info@rammelbeek.nl of bellen met 0541 22 93 68 (vermeld erbij dat het om de KampeerKampioen-aanbieding gaat). Deze aanbieding is exclusief toeristenbelasting en exclusief privésanitair.

Camping De Rotonde is de ideale uitvalsbasis voor prachtige tochten door de Betuwe. Fiets kilometers over kronkelige dijkjes langs de Linge en door dromerige dorpjes met boomgaarden, wandel tussen de bloesems en door uiterwaarden, en stop onderweg bij een fruitstalletje om verse kersen, pruimen, appels en peren te proeven. Verblijf je in 2021 in het laagseizoen (27 maart t/m 24 april, 25 mei t/m 10 juli en 4 september t/m 2 oktober) minimaal 7 nachten op een ruime kampeerplaats, dan krijg je 30% korting op het reguliere overnachtingstarief. Er zijn ook aantrekkelijke midzomer- en septemberarrangementen.

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Kijk voor meer informatie over de actievoorwaarden op www.campingderotonde.nl/anwbaanbieding. Direct reserveren kan via 0345 65 13 15 of mail naar vrijetijd@derotonde.nl (vermeld erbij dat het om de KampeerKampioen-aanbieding gaat).

Bourgondiërs hoeven niet ver naar het zuiden af te reizen, ook in het noorden van Limburg is het goed toeven. Dat merk (en proef!) je op Vakantiepark BreeBronne. Bij een verblijf van minimaal 3 nachten in de periode van 6 september t/m 31 oktober 2021 ontvang je 25% korting op het reguliere kampeertarief (o.b.v. 2 personen, exclusief toeristenbelasting).

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Kijk voor meer informatie en reserveren op www.breebronne.nl/anwbvoordeel. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere kortingen en arrangementen.

Zin in een actieve vakantie? Landschapscamping Het Hazenpad ligt tussen maar liefst vijf natuurgebieden en is daardoor de ideale uitvalsbasis om Drenthe te verkennen. Dat kan nu extra voordelig! Verblijf je tussen 1 april en 1 juli 2021 twee weken op een comfortplaats met 2 personen, dan betaal je slechts € 145 (exclusief toeristenbelasting). Dat is een korting van € 100!

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Ga dan naar www.campinghethazenpad.nl/reserveren of bel 06-12286877 (vermeld erbij dat het om de KCK-aanbieding gaat). De aanbieding is exclusief toeristenbelasting.

Kamperen in de Belgische Ardennen? Je bent van harte welkom op Camping l’Eau Rouge in het Belgische dorpje Stavelot. KCK-lezers kunnen dit voor- en najaar extra lang genieten van de camping en de prachtige omgeving. In het voorseizoen (12 maart tot 30 juni 2021) en naseizoen (1 september tot 7 november 2021) kun je hier extra lang kamperen, want bij een verblijf van 7 nachten op een kampeerplaats hoeven KCK-lezers er maar 5 te betalen!

Reserveren?

Gebruikmaken van deze aanbieding? Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.eaurouge.eu of bel +32 80 86 30 75 en vermeld erbij dat het om de KCK-aanbieding gaat.

Wouden, rotsformaties, grotten, slingerpaadjes: vergeet niet je wandelschoenen mee te nemen naar Europacamping Nommerlayen! In het voor- en naseizoen kampeer je hier nu extra voordelig. In het hoogseizoen is er een smakelijke verrassing. Kampeer je hier 7 nachten tussen 1 april en 1 juli 2021 of tussen 1 september en 1 november 2021, dan hoef je er slechts 5 te betalen. Aanbieding voor kampeerders in het hoogseizoen (1 juli tot 1 september 2021): op

Reserveren?

Gebruikmaken van deze aanbieding? Voor meer informatie en reserveren kun je contact opnemen met de camping via tel. +352 87 80 78 of info@nommerlayen-ec.lu. Vermeld erbij dat het om de KCK-aanbieding gaat.

Ook in het laagseizoen biedt landgoed De Hoevens in Alphen (NB) je alle rust en ruimte om de prachtige natuur te ontdekken. Je kampeert hier verscholen in de bossen van het eeuwenoude landgoed. Het natuurkampeerterrein heeft ruime staanplaatsen, ingerichte huurtenten en luxe sanitair. Tot 31 oktober 2021 ontvang je van maandag t/m donderdag 20% korting op je verblijf (minimaal twee nachten, schoolvakanties en feestdagen zijn uitgezonderd).

Reserveren? 

Gebruikmaken van deze aanbieding? Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.dehoevens.nl. Gebruik de code ‘KCK2021’ in het Zoek & Boeksysteem op de website van de camping. 

ANWB Ledenvoordeel

Als ANWB-lid profiteer je van voordeel op diverse producten en diensten, zowel bij de ANWB als bij derden. En wist je dat je zelfs Trouwe-Ledenvoordeel krijgt op basis van je lidmaatschapsduur?
Haal alles uit je lidmaatschap