Gratis proberen: met CKE-korting kamperen

Dank je wel dat je lid bent

Als blijk van waardering bieden we je de mogelijkheid om eenmalig gratis gebruik te maken van de ANWB Kampeerkaart CKE. Hiermee kun je een geselecteerde CKE-camping boeken en profiteren van de korting die je met een ANWB Kampeerkaart CKE standaard ontvangt. 

Hoe maak ik gebruik van deze aanbieding?

 1. Ga naar de actiepagina op anwbcamping.nl/bedankweken
 2. Kies je ideale CKE-camping uit het geselecteerde aanbod
 3. Boek je staanplaats/accommodatie tegen het CKE-tarief
 4. Selecteer het vak 'ik ben lid van ANWB Kampeerkaart CKE' en vul de actiecode ANWB-BEDANKWEKEN-CKE-2019 daar in.
 5. Check bij de stap 'Controle en betaling' of de actiecode is toegepast
 6. Voltooi je boeking
 7. Laat bij aankomst op de camping de boekingsbevestiging met daarop de actiecode zien als er om een CKE-kaart gevraagd wordt. Deze bevestiging ontvang je van ons per e-mail. De camping is op de hoogte van deze speciale actie.

Bekijk álle voordelen van de ANWB Kampeerkaart CKE hier

Algemene voorwaarden

 • Het gebruik van de code geeft alleen en eenmalig recht op CKE-korting op de gemaakte boeking mits deze is gemaakt in de periode 19 november 2019 tot en met 15 januari 2020 bij een geselecteerde campings en is alleen geldig voor aankomst en vertrek in 2020.
 • De code geeft geen recht op alle overige CKE-voordelen. Hieronder vallen o.a. het vervangend legitimatiebewijs en de gratis WA-verzekering wanneer er schade wordt berokkend aan de camping of aan (de eigendommen van) derden.
 • Bij aankomst op de camping dient de boekingsbevestiging met daarin de code ANWB-BEDANKWEKEN-CKE-2019 getoond te kunnen worden als bewijs van deelname aan de actie. Wanneer er geen boekingsbevestiging met daarin de betreffende code getoond kan worden, vervalt het recht op de CKE-korting.
 • Deze actie is alleen geldig voor ANWB-leden en niet overdraagbaar aan niet-leden
 • De korting is niet inwisselbaar voor contanten en bij annulering van de boeking vervalt het recht op de CKE-korting.
 • De CKE-korting is alleen van toepassing op de deelnemende campings aan deze actie en alleen wanneer er vooraf geboekt is via anwbcamping.nl. Wanneer er via een andere site geboekt is, geldt de korting niet. Het overzicht van de deelnemende campings is te vinden op anwbcamping.nl/bedankweken.
 • De CKE-korting wordt direct met het boekingsbedrag verrekend. Is dit niet het geval, laat het ons weten op bedankwekencke@anwb.nl.
 • Wanneer je al in het bezit van een ANWB Kampeerkaart CKE bent, kun je uiteraard ook van de aanbieding gebruikmaken. Vul dan bij code je CKE-lidmaatschapsnummer in en toon bij het inchecken op de camping je ANWB Kampeerkaart CKE. Je kunt dan namelijk wél gebruikmaken van alle overige CKE-voordelen.