Kamperen met Pasen

Kamperen tijdens Pasen? Voor wie komend jaar al vroeg wil kamperen, hebben wij 5 campings in Nederland geselecteerd.

1. Camping TerSpegelt, Noord-Brabant

Verzorgde, aan bosrand gelegen recreatiepark, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De staanplaatsen liggen op door hagen en bomen omzoomde, autovrije, ruime velden. Luxe plaatsen liggen rondom het recreatiemeer en zijn door hagen afgescheiden. Enkele plaatsen zijn voorzien van een eigen steiger.

Bekijk deze camping

2. Camping LandClub Ruinen, Drenthe

Hier is kamperen nog lifestyle, beetje zoals vroeger,  en heerlijk comfortabel naar de wensen van nu. Ja, ook Glamping: een onlangs afgebouwde Boomhut XXL, luxe Safarilodges met houtkachel en comfortabele cottages. Kinderen vermaken zich buiten met springkussen, kinderboerderij en een natuurspeeltuin.

Bekijk deze camping

3. Ardoer Vakantiepark Diana Heide, Drenthe

De familiecamping ligt in een bosrijk natuurgebied dat grenst aan een staatsbos met vennen en heidevelden. Het terrein heeft diverse licht geaccidenteerde kampeervelden, omzoomd door bomen en losstaande struiken. Er is een visvijver en een speelvijver met zandstrand en ligstoelen. Op 1,5 km afstand is een sterrenwacht.

Bekijk deze camping

4. Marveld Recreatie, Gelderland

De camping is onderdeel van een bungalowpark. De staanplaatsen bevinden zich langs de randen van ruime velden. Langs het terrein stroomt de Slinge. Op de camping zijn bowlingbanen, een klimwand en ’s winters een kunstijsbaan. Er zijn elektrische fietsen, scooters en schaatsen te huur. In de kinderboerderij mogen kinderen dieren voeren en knuffelen. Het subtropisch zwembad is tegen betaling toegankelijk. Er is een laadpaal voor elektrische auto's.

Bekijk deze camping

5. Camping De Papillon, Overijssel 

De familiecamping grenst aan een natuurgebied. De ruime staanplaatsen bevinden zich op besloten velden met veel groen. De camping is niet toegankelijk voor alleenreizende jongeren. Het zwembad is 95-135 cm diep, het kleutergedeelte 55 cm. Het dak kan deels open. Er is een kindermuseum. Winnaar ANWB/KCK Innovatie Award 2018.

Bekijk deze camping

Misschien vind je dit ook interessant:

Uitjes met Pasen
Kamperen in de meivakantie
De leukste kampeerstreken in Europa