10 bijzondere verblijfplaatsen op de camping

ANWB samen met Ardoer

Heb je zin om lekker een weekend weg te gaan? En wil je een keer iets anders dan je caravan of tent proberen? We hebben hieronder een top tien samengesteld van bijzondere huuraccommodaties voor een uniek weekendje/weekje weg.

1. Hollandse Sleurhut

Camping De Zandhegge - max. 2 personen

Op Camping de Zandhegge in Emst is het mogelijk om in een echte Hollandse Sleurhut te overnachten. De caravan is heerlijk nostalgisch ingericht en je kunt er met twee personen overnachten. 

Bekijk deze accommodatie

2. Woonboot

Camping De Paardekreek - max. 8 personen

Vakantie vieren op het water? Op Camping De Paardekreek kun je overnachten in een woonboot! Met een terras direct aan het water kun je je toch geen beter uitzicht wensen?

Bekijk deze accommodatie

3. Luxe Veluwse Safaritent

Camping De Hertshoorn - max. 6 personen

Bij het zien van een safaritent op een camping kijk je misschien al niet meer op. Maar als je naar binnen stapt wordt je zeker weten verrast! Kamperen in pure luxe, ook wel eens leuk, toch?

Bekijk deze accommodatie

4. Boomhut XXL

Camping De Reeënwissel - max. 4 personen

Een verblijf in deze boomhut is een avontuur op zich. Op hoogte kun je tussen de boomtoppen door naar wild zoeken. Het interieur is geheel in stijl ingericht en je kunt heerlijk ontspannen in de badkamer met whirlpool en regendouche.

Bekijk deze accommodatie

5. Waterchalet

Camping De Rotonde - max. 4 personen

Dit waterchalet is mooi modern ingericht en heeft een overdekt en afgeschermd terras direct aan het water. Dankzij de CV kun je hier in het voor- en najaar ook prima verblijven.

Bekijk deze accommodatie

6. Outdoor Lodge

Vakantiepark 't Rheezerwold - max. 6 personen

Deze zeer ruime Outdoor Lodges (70 m²) staan sinds dit jaar op Vakantiepark 't Rheezerwold. De lodge heeft een tentlook en ligt aan de vijver in het park. Heerlijk vertoeven dus in deze splinternieuwe stoere accommodatie.

Bekijk deze accommodatie

7. Zeeuws Strandhuis

Campingpark Ons Buiten - max. 4 personen

Verscholen op een rustig plekje op de camping staat ons Zeeuws strandhuisje. Rechts ligt de levendigheid van de camping en links het groen van de natuur. Dat is nog eens uniek overnachten!

Bekijk deze accommodatie

8. Helikopter

Vakantiepark 't Akkertien - max. 2 personen

Overnachten in een echte M12 helikopter: het kan! Het heeft de luxe van een trekkershut en staat op een platform midden op het water. Wie kan er nou zeggen in een helikopter te hebben geslapen?

Bekijk deze accommodatie

9. Skylodge

Camping de Zandhegge - max. 4 personen

Slapen in de lucht op de Veluwe, dat heb je nog niet veel mensen horen zeggen. Deze prachtige Skylodge is weer eens wat anders dan het luxe standaard kamperen.

Bekijk deze accommodatie

10. Luxe saunachalet

Comfortcamping Scheldeoord - max. 4 personen

Toe aan ontspanning? Geniet van een heerlijk verblijf in deze zeer comfortabele chalet met privé sauna in de tuin. 

Bekijk deze accommodatie

Ardoer: campings met een hart

De campings van Ardoer streven kwaliteit, diversiteit en gastvrijheid na. Je vind de campings verspreid over heel Nederland. Je kunt op deze campings terecht met je eigen kampeermiddel, maar er zijn ook talloze mogelijkheden om iets te huren, of dat nu voor een weekend is of een aantal weken.

Lees meer over Ardoer
Bekijk alle bijzondere huuraccommodaties