Camping Key Europe: kamperen à la card

Hou je van kamperen? Dan is CKE onmisbaar tijdens je kampeervakantie!

Heb je al zin om lekker samen op kampeervakantie te gaan? Vergeet dan Camping Key Europe niet. Met deze grenzeloos veelzijdige kaart profiteer je direct van veel kampeervoordeel. Met als extra elk jaar de ANWB Voordeel Campinggids op de mat en toegang tot de ANWB Camping app. Je hebt Camping Key Europe voor nog geen 85 cent per maand.

Voor slechts € 9,95 per jaar ontvang je:

  • Veelzijdige kampeerkaart Camping Key Europe (kortingskaart en vervangend legitimatiebewijs),
  • de nieuwste actuele Voordeel Campinggids,
  • gratis toegang tot alle voordeelcampings in de app ANWB Camping.

De smaak te pakken? Bestel hem nu!

Het fijne aan Camping Key Europe is dat je helemaal zelf bepaalt hoe je hem gebruikt vóór en tijdens je vakantie. Echt à la carte dus, voor de prijs van een paar drankjes of ijsjes op de camping. Smaakt dat naar meer? Sluit dan nu af voor slechts € 9,95 per jaar (niet-leden € 10,95) en ga kamperen zoals je dat wil met Camping Key Europe.

Camping Key Europe aanvragen

Ervaar het gemak van een CKE-kaart

Wij hebben de voordelen op een rij gezet:

✔ 1. Voordeel op 3.000 campings
Met Camping Key Europe geniet je in het laag- en/of hoogseizoen van voordeeltarieven en aantrekkelijke kortingen op meer dan 3.000 campings in heel Europa.

✔ 2. Ook korting op huuraccommodaties
Je krijgt op veel campings ook korting als je een ingerichte bungalowtent, stacaravan of bungalow huurt. De korting varieert van 5% tot maar liefst 20% of meer op de huurprijs inclusief alle personen.

✔ 3. Je vervangend legitimatiebewijs
Camping Key Europe bevat je persoonlijke gegevens, inclusief het paspoort- of id-nummer. Je paspoort hoef je niet bij de receptie achter te laten en kun je veilig op zak houden.

✔ 4. Gratis WA-verzekering
Gedurende de gehele vakantie zijn jij en je reisgenoten op de camping gratis WA-verzekerd, zelfs in een huuraccommodatie.

✔ 5. Verplicht in Scandinavië
Op veel campings in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland is de CKE-kaart verplicht. Voor die campings hoef je geen andere kampeerkaart of jaarzegels meer aan te schaffen.

✔ 6. Alles overzichtelijk op anwb.nl/cke
Op de website van Camping Key Europe zoek je snel en gemakkelijk je favoriete campings die je vervolgens direct online reserveert met korting.

✔ 7. Handige camping app
Met de handige app ANWB Camping kun je met je CKE (lidmaatschapsnummer) het overzicht met alle CKE-campings gratis ontgrendelen. Zo heb je ook onderweg op je smartphone jouw favoriete CKE-campings bij de hand.

✔ 8. Gratis Voordeel Campinggids t.w.v. €12,95
Bij het abonnement ontvang je elk jaar een actuele ANWB Voordeel Campinggids. Hierin staan alle deelnemende campings. Per land en regio vind je heel gemakkelijk alle informatie over de campings en de korting die je met CKE ontvangt. 

Met een abonnement kun je ieder jaar rekenen op de voordelen van deze kaart. Vraag ‘m vandaag nog aan!

Camping Key Europe aanvragen

De online verwerking van de aanvraag duurt 2 weken. Bij het afsluiten van CKE is een ANWB-lidmaatschap vereist. Ben je al aan het pakken en wil je Camping Key Europe sneller in je bezit hebben? Ga dan naar een van de ANWB-winkels. Vergeet niet je paspoort mee te nemen.

Bekijk campings met CKE-voordeel

Lekker op vakantie met Camping Key Europe.