Campers

Top 10 populaire campers

Meest bekeken en gezocht in de Caravan Koopwijzer

Ben je op zoek naar een nieuwe camper? De Caravan Koopwijzer helpt je een handje. Je vindt er alles over campers van 34 merken en ruim 1221 modellen. Van ieder model lees je alle specificaties en zie je de verkooppunten. Het helpt je bij je zoektocht naar jouw volgende camper. Hieronder vind je de 10 meest bekeken en gezochte campers van 2017. Wellicht helpt het je aan ideeën voor jouw volgende huisje op wielen.

Deze campers zijn het meest bekeken en gezocht

Pössl D Line Roadcamp

Pössl D Line Roadcamp

De compacte Pössl D Line Roadcamp is slechts 5,41 meter lang en maar ietsje breder dan 2 meter. Deze buscamper is echter verrassend ruim van binnen. Aan de achterkant bevindt zich een ruim tweepersoonsbed en voorin is de zogenaamde half-dinette, die met het draaien van de voorstoelen aan vier personen plaats geeft. De Roadcamp is beschikbaar als Citroën Jumper of Fiat Ducato met de motorvarianten van 2,0 liter met 110 pk tot de 3,0 liter met 177 pk.

Meer over de Pössl D Line Roadcamp

Pössl H Line Summit 640

Pössl H Line Summit 640

Met een lengte van 6,36 meter is de Pössl H Line Summit 640 geen kleine jongen te noemen. In deze ruime buscamper bevinden zich drie slaapplaatsen. Achterin is een vast tweepersoonsbed dat gemakkelijk is om te bouwen tot twee enkele bedden. Voorin heb je de mogelijkheid om van de zithoek een derde bed te maken. In de doucheruimte kan je het wastafeltje en het kastgedeelte wegdraaien zodat je meer ruimte krijgt om te douchen.

Meer over de Pössl H Line Summit 640

Carado T 135

Carado T 135

De Carado T 135 is een middelgrote halfintegraal camper van bijna 6 meter lengte, 2,33 meter breedte en een stahoogte van 1,95 meter.  De Carado T 135 heeft 2/3 slaapplaatsen. Er bevindt zich een dubbel bed achterin (met de doucheruimte ernaast), de keuken zit in het midden en de half-dinette is voorin geplaatst. De Carado T 135 is degelijk en keurig afgewerkt.

Meer over de Carado T 135

Pössl D Line 2Win

Pössl D Line 2Win

Pössl D Line 2Win is een populaire buscamper van precies 6 meter lang en 2 meter en 5 centimeter breed. Binnen vind je 3 slaapplaatsen, waarvan 2 dwars achterin in de vorm van een dubbel bed. Naast het bed bevindt zich aan de ene kant de sanitaire ruimte en aan de andere kant het keukentje. Voorin vind je de zithoek met tafeltje en twee draaibare voorstoelen.

Meer over de Pössl D Line 2Win

Carado T 132

Carado T 132

De Carado T 132 is op veel punten vergelijkbaar met de Carado T 135. Zo zijn de afmetingen hetzelfde: bijna 6 meter lengte, 2,33 meter breedte en een stahoogte van 1,95 meter. De T 132 is wel wat lichter en hierdoor mag je 70 kg meer meenemen dan met de T 135. De indeling is ook anders: de T 132 heeft een dwars bed achterin en de T 135 een bed in de lengte. Ook de posities van de sanitaire ruimte en de keuken zijn anders.

Meer over de Carado T 132

Hymer DuoMobil 534

Hymer DuoMobil 534

De Hymer DuoMobil 534 is een topklasse integraal camper van maar liefst 7 meter lang, 2,22 meter breed en met bijna 2 meter stahoogte. Het bijzondere aan de Hymer DuoMobil 534 is dat het slaapgedeelte zich in de vorm van een neerlaatbaar hefbed aan de voorkant bevindt. Zo creëer je snel twee eenpersoonsbedden. De rondzit is achterin te vinden en de keuken en de sanitaire ruimtes in het midden.

Meer over de Hymer DuoMobil 534

Pössle D Line P2 Relax

Pössle D Line P2 Relax

De Pössl D Line P2 Relax is een middelgrote buscamper van precies 6 meter lang en 2,05 meter breed. De stahoogte is 1,91 meter en de Pössl D Line P2 Relax biedt 2 slaapplaatsen achterin in de vorm van een dubbel bed dat in de lengte is opgesteld. De douche en toilet zijn net als de keuken in het midden geplaatst. De voorstoelen zijn draaibaar zodat je een zitje kunt creëren.

Meer over de Pössl D Line P2 Relax

Sunlight T 58

Sunlight T 58

De Sunlight T 58 is een halfintegraal camper van bijna 6 meter lang en maar liefst 2,33 breed. Hierdoor kan het dubbele bed achterin de camper in de lengterichting geplaatst worden en is hiernaast nog ruimte voor de sanitaire ruimte. De treinzit voorin is om te toveren tot 2 slaapplaatsen waardoor de Sunlight T 58 in totaal 4 slaapplaatsen te bieden heeft.

Meer over de Sunlight T 58

Weinsberg CaraLoft 550 MG

Weinsberg CaraLoft 550 MG

De Weinsberg CaraLoft 550 MG is een middelgrote halfintegraal camper van 6 meter lang en 2,30 meter breed. De stahoogte is flink: maar liefst 2 meter. Het aantal slaapplaatsen is (slechts) 2 en deze zijn achterin de camper gesitueerd in de vorm van een dwars geplaatst dubbel bed van maar liefst 2,10 lang. In het midden de douche- en toiletruimte en de keuken. Voorin vind je de treinzit en de draaibare voorstoelen.

Meer over de Weinsberg CaraLoft 550 MG

Karmann Mobil 600 Trend

Karmann Mobil 600 Trend

De Karmann Mobil 600 Trend is een middelgrote buscamper van 6 meter lang en iets meer dan 2 meter breed. De stahoogte is 1,89 meter. Karmann Mobil 600 Trend biedt 2 slaapplaatsen achterin in de vorm van twee enkele bedden die in de lengterichting zijn geplaatst. De douche en toilet zijn in het midden geplaatst, tegenover het keukentje. Voorin zijn de voorstoelen draaibaar en vind je een opklapbare tafel.

Meer over de Karmann Mobil 600 Trend

Kampeer en Caravan Koopwijzer

Hét hulpmiddel bij het kopen van een caravan, camper, vouwwagen of tent. Maak via het zoekfilter je wensen kenbaar en er verschijnt een passend aanbod.

Alles over campers

Alles over campers

Met de camper op vakantie? In ons dossier vind je alles wat je wilt weten over camperen.