Wat is de ANWB Kampeerkaart CKE?

De meest complete kampeerkaart van Europa, dat is de ANWB Kampeerkaart CKE! Deze kampeerkaart is je vervangend legitimatiebewijs op campings en daarnaast biedt deze kampeerkaart je veel korting. Ruim 3.000 campings in 25 Europese landen, maar ook diverse huuraccommodaties, geven tot wel 20% korting. Bij sommige campings krijg je zelfs in het hoogseizoen korting.

ANWB Kampeerkaart CKE biedt je:

De ANWB Kampeerkaart CKE is een vervangend legitimatiebewijs op campings die deel uitmaken van het Camping Key Europe netwerk. Inchecken gaat makkelijk en snel, want op de kampeerkaart staan al jouw gegevens. En misschien wel het belangrijkste voordeel: het paspoort kan je op zak houden. In een aantal landen ben je wel verplicht om je paspoort te tonen, maar het document hoef je niet meer af te geven bij de receptie. Er zijn landen (zoals Kroatië en Italië) die de wettelijke verplichting hebben om het paspoort in te nemen, een kampeerkaart kan dan niet als vervanging dienen.

Met jouw ANWB Kampeerkaart CKE kun je rekenen op aantrekkelijke tarieven per nacht, kortingspercentage of speciale aanbiedingen:

Vast laag tarief in voor- en naseizoen

Met z’n tweetjes kampeer je in het laagseizoen al vanaf € 10,- per nacht. Het all-in tarief is per nacht voor 2 volwassenen, standaard staanplaats en/ of kampeermiddel, elektriciteit (minstens 5kWh), eenmaal douchen per persoon, 1 hond wanneer huisdieren zijn toegestaan en incl. BTW. Het tarief is exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen. Overnachten met meer dan 2 personen is mogelijk tegen een (eventuele) bijbetaling.

Percentage korting in het hoogseizoen

Ook gezinnen die in schoolvakanties kamperen genieten optimaal van de voordelen van de ANWB Kampeerkaart CKE. Een camping kan een korting voor de kampeerder hanteren op huuraccommodaties zoals een ingerichte bungalowtent, chalet of stacaravan. Minimaal 5% korting op de huureenheid inclusief prijs per persoon. Bijkomende kosten/ services (bijv. boekingskosten, parkeerkosten, linnengoed, televisie, schoonmaak of toeristenbelasting) mogen tegen het normale tarief in rekening worden gebracht.

Met korting een bungalowtent, stacaravan of chalet huren

Heel aantrekkelijk voor campinggasten die het comfort van een kant-en-klaar onderkomen verkiezen. Een camping kan een korting geven op huuraccommodaties , zoals een ingerichte bungalowtent, chalet of stacaravan. Bijvoorbeeld 15% korting over de huurprijs van een accommodatie bij een verblijf van minimaal 2 nachten.

Speciale aanbiedingen

Campings kunnen speciale aanbiedingen doen voor staanplaatsen en/ of huuraccommodaties. Speciale aanbiedingen kunnen zijn: 7 =6, 14= 12, 10% korting bij een verblijf van een week etc.

Goed om te weten

Je kunt alleen van de CKE-voordelen gebruikmaken als je in het bezit bent van een geldige ANWB Kampeerkaart CKE. Geef bij boeking aan de je CKE-kaarthouder bent of toon de kaart bij het inchecken.

CKE-voordelen zijn aan ons verstrekt door de campings zelf. Ze gelden in principe voor (een gedeelte van) de standaard staanplaatsen en zijn niet altijd van toepassing op alle (typen) plaatsen en huuraccommodaties.

Als een camping meerdere aanbiedingen heeft, is slechts één aanbieding tegelijk geldig. Informeer hiernaar bij de camping. Een standaard kampeerplaats en/of kampeermiddel kan bestaat uit: auto + tent, auto + vouwwagen, auto + caravan+ voortent of camper + luifel.

In de ANWB Campinggids die je bij jouw abonnement hebt ontvangen kun je alle campings met drie sterren of meer terugvinden. Wanneer ze voordeel bieden staat dat er bij. Op de kaart die als bijlage bij de gids is gevoegd, vind je álle campings met voordeel. Of bekijk de campings online.

Deze campings geven CKE-korting

De ANWB Kampeerkaart CKE biedt kaarthouders een extra service in de vorm van een gratis WA-verzekering voor (letsel) schade aan derden. De dekking geldt voor maximaal 6 personen gedurende het verblijf op de camping, ook in een huuraccommodatie op de camping. Zie hier de voorwaarden.

Lees meer over de WA-verzekering

Vanaf 15 januari 2018 kun je op vertoon van jouw geldige ANWB Kampeerkaart CKE in een van de 85
ANWB-winkels een ANWB Campinggids 2018 ter waarde van 15,95 gratis ophalen.

Alle Europese campings die bij de onafhankelijke ANWB-inspectie drie sterren of hoger scoren staan in de ANWB Campinggids 2018. Méér dan 4.300 ANWB Erkende campings die vaak ook nog eens CKE-korting geven! Ook campings die minder dan drie sterren hebben, kunnen CKE-voordeel bieden.

De ziel van Spanje ligt in de zuidelijke regio Andalusië, waar vurige liefhebberijen en de ritmische flamencomuziek floreren. Zowel landschappelijk als cultureel heeft Andalusië veel te bieden; wat te denken van de indrukwekkende koningssteden Sevilla, Córdoba en Granada, maar ook de witte dorpen en de prachtige stranden van de Costa de la Luz mogen niet vergeten worden. Je reist in een groep van maximaal 24 koppels met je eigen caravan of camper, met een technische begeleider. De reis vertrekt op 27 augustus tot en met 27 september 2018. Voor CKE-kaarthouders kost de reis € 1.510,- p.p.

De reis is inclusief 10 excursies, alle entrees en fooien en 32 campingovernachtingen.

Meer over deze exclusieve reis

 

Eindeloos kampeervoordeel

 

Wil jij ook genieten van een onbezorgde kampeervakantie en het eindeloze kampeervoordeel dat je krijgt met de ANWB Kampeerkaart CKE? Voor slechts € 9,95 ben jij eigenaar van deze kaart en maak je heel het jaar gebruik van speciale aanbiedingen.

Neem een ANWB Kampeerkaart CKE