Wat is de ANWB Kampeerkaart CKE?

De meest complete kampeerkaart van Europa, dat is de ANWB Kampeerkaart CKE! Deze kampeerkaart is je vervangend legitimatiebewijs op campings en daarnaast biedt deze kampeerkaart je veel korting. Ruim 3.000 campings in 25 Europese landen, maar ook diverse huuraccommodaties, geven tot wel 20% korting. Bij sommige campings krijg je zelfs in het hoogseizoen korting.

ANWB Kampeerkaart CKE biedt je:

De ANWB Kampeerkaart CKE is een vervangend legitimatiebewijs op campings die deel uitmaken van het Camping Key Europe netwerk. Inchecken gaat makkelijk en snel, want op de kampeerkaart staan al jouw gegevens. En misschien wel het belangrijkste voordeel: het paspoort kan je op zak houden. In een aantal landen ben je wel verplicht om je paspoort te tonen, maar het document hoef je niet meer af te geven bij de receptie.

Met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je van korting op staanplaatsen en huuraccommodaties, zowel in het voor-, na- en hoogseizoen. Daarnaast kunnen aangesloten campings CKE-kaarthouders ook speciale aanbiedingen doen. 

Deze campings geven CKE-korting

De ANWB Kampeerkaart CKE biedt kaarthouders een extra service in de vorm van een gratis WA-verzekering voor (letsel) schade aan derden. De dekking geldt voor maximaal 6 personen gedurende het verblijf op de camping, ook in een huuraccommodatie op de camping. Zie hier de voorwaarden.

Lees meer over de WA-verzekering

Vanaf 15 januari 2018 kun je op vertoon van jouw geldige ANWB Kampeerkaart CKE in een van de 85
ANWB-winkels een ANWB Campinggids 2018 ter waarde van 15,95 gratis ophalen.

Alle Europese campings die bij de onafhankelijke ANWB-inspectie drie sterren of hoger scoren staan in de ANWB Campinggids 2018. Méér dan 4.300 ANWB Erkende campings die vaak ook nog eens CKE-korting geven! Ook campings die minder dan drie sterren hebben, kunnen CKE-voordeel bieden.

De ziel van Spanje ligt in de zuidelijke regio Andalusië, waar vurige liefhebberijen en de ritmische flamencomuziek floreren. Zowel landschappelijk als cultureel heeft Andalusië veel te bieden; wat te denken van de indrukwekkende koningssteden Sevilla, Córdoba en Granada, maar ook de witte dorpen en de prachtige stranden van de Costa de la Luz mogen niet vergeten worden. Je reist in een groep van maximaal 24 koppels met je eigen caravan of camper, met een technische begeleider. De reis vertrekt op 27 augustus tot en met 27 september 2018. Voor CKE-kaarthouders kost de reis € 1.510,- p.p.

De reis is inclusief 10 excursies, alle entrees en fooien en 32 campingovernachtingen.

Meer over deze exclusieve reis


Eindeloos kampeervoordeel

Wil jij ook genieten van een onbezorgde kampeervakantie en het eindeloze kampeervoordeel dat je krijgt met de ANWB Kampeerkaart CKE? Voor slechts € 9,95 ben jij eigenaar van deze kaart en maak je heel het jaar gebruik van speciale aanbiedingen.

Neem een ANWB Kampeerkaart CKE