Wie beveel jij de ANWB Kampeerkaart CKE aan?

Zo'n kaart vol kampeervoordeel gun je een ander toch ook?

Ga je dit jaar kamperen? Dan maak je natuurlijk weer gebruik van uw ANWB Kampeerkaart CKE. Een kaart vol kampeervoordeel voor echte kampeerliefhebbers die onbezorgd op vakantie willen. Dat gun je een ander toch ook?

Een tegoed van € 5,- voor jou

Als abonnee op de ANWB Kampeerkaart CKE weet je als geen ander hoe handig de kaart is als je op kampeervakantie gaat. Wil je iemand anders daar ook van laten profiteren? Je buren, een familielid of goede vriend? Vertel ons dan wie je de kaart aanbeveelt. Als diegene vervolgens de kaart aanschaft, ontvang je als dank een tegoed van € 5,- te besteden in de ANWB (web)winkel. De actie is geldig t/m 31 mei 2018 en geldt bij een minimale besteding van € 25,-.

Op pad met de ANWB Campinginspecteur

Als extra maak je bovendien samen kans op een dag op pad met de ANWB Campinginspecteur. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek hoe campings beoordeeld worden. Dit inspirerende en gezellige dagje uit is inclusief lunch en vervoerskosten.

Voor echte kampeerliefhebbers

Ken je een echte kampeerliefhebber voor wie de ANWB Kampeerkaart CKE ook interessant is? Vul dit formulier in en ontvang je tegoed van € 5,-. En wie weet ga je samen binnenkort al een dag op pad met de ANWB Campinginspecteur.

Vul het formulier in