Winkelen bij de ANWB

In de ANWB-winkels kun je terecht voor ons uitgebreide assortiment producten en diensten.

Aankopen

Wij vragen bij aankopen in de winkel naar je lidmaatschapspas om je aankopen te koppelen aan de bij ons bekende persoonsgegevens. De ANWB heeft namelijk een gerechtvaardigd belang om inzichtelijk te krijgen wat je bij ons hebt gekocht en wanneer je dat hebt gedaan. Wij hebben je lidmaatschapspas bovendien nog om korting of ledenprijzen te kunnen geven.  Wil je dit niet , dan heb je  natuurlijk altijd de vrijheid om producten voor de volledige prijs te kopen zonder je lidmaatschapsgegevens met ons te delen.

Je persoonsgegevens bewaren we om eventuele vragen over de garantie te kunnen beantwoorden of andere vragen/klachten over het product in behandeling te kunnen nemen. De bewaartermijn hiervan is afhankelijk van de garantietermijn.

Camerabeelden

Ter bescherming van onze werknemers, klanten en eigendommen hebben wij onze winkels beveiligd met videocamera's. Deze camera's zijn duidelijk zichtbaar geplaatst en daarnaast word je bij betreding van onze winkels geattendeerd op de aanwezigheid van videocameratoezicht. Door middel van deze camera’s wordt er videobeeld van jou tijdens het winkelen vastgelegd en opgeslagen. 

Wij bewaren de camerabeelden 28 dagen, tenzij er bijvoorbeeld een strafrechtelijk onderzoek nodig is waardoor de beelden langer bewaard moeten worden.