Social Media

Social-Mediaplatforms

ANWB maakt gebruik van social media om je te inspireren en informeren. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin en Twitter. Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit de ANWB verbonden. Je gaat akkoord met de voorwaarden van het betreffende social media platform.
 
ANWB gaat op verschillende social mediaplatforms in dialoog met leden, klanten, gebruikers van apps en bezoekers van de website over haar organisatie, producten en/of diensten. We volgen  de berichten over de ANWB en onze producten en diensten, die voor iedereen toegankelijk zijn op het internet. Daarnaast beantwoorden we berichten die aan ANWB zijn gericht. Deze berichten worden niet door ANWB bewaard of gekoppeld aan jouw persoonsgegevens.

De ANWB maakt gebruik van advertentiemogelijkheden van social-mediaplatforms. Je krijgt advertenties te zien op basis van de gegevens die het social-mediaplatform verzamelt. De ANWB heeft geen invloed op de gegevens die een social-mediaplatform van jou verzamelt. Wij verwijzen hiervoor naar het privacy statement van de verschillende platforms. Of je wel of geen gepersonaliseerde advertenties van ons op social-mediaplatforms wilt ontvangen, kun je zelf regelen. Wij verwijzen hiervoor naar ons cookie statement.