ANWB voor de Zaak

ANWB voor de Zaak is er speciaal voor ZZP en MKB. Met onze wegenwachten zijn we altijd dichtbij en doen we er alles aan om je snel weer op weg te helpen in je eigen auto.

Ten behoeve van de totstandkoming en uitvoering van de diverse Wegenwachtpakketten en producten verwerken wij de naam, vestigingsplaats, postcode, het adres, en het e-mailadres van het bedrijf. Daarnaast verwerken wij de naam en het geslacht van de persoon die contactpersoon is namens het bedrijf, vestigingsplaats, adres, postcode, e-mailadres en de kentekengegevens. Wij controleren de persoonsgegevens aan de hand van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel.

In het kader van hulpverlening aan één van de bedrijfsvoertuigen komt het voor dat we gegevens van de bestuurder nodig hebben. Meestal gaat dit om naam en telefoonnummer, maar dit kan uitgebreid worden naar adresgegevens en een geboortedatum van de bestuurder. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je verder naar hetgeen vermeld staat onder Hulpverlening.