ANWB Lidmaatschap

Met je ANWB-lidmaatschap kun je op elk moment, waar je ook bent, rekenen op advies en informatie, ledenvoordeel én belangenbehartiging. Bovendien heb je als lid bij ons een streepje voor. Ga je een dagje uit, boek je een mooie reis of koop je een handig product in onze (web)winkel? Dan profiteer je als ANWB-lid van mooie ledenvoordelen en leuke extra’s. Hierbij geldt: hoe langer je lid bent, hoe meer voordeel. We gebruiken je persoonsgegevens dan ook om te bepalen of je korting krijgt en hoe hoog deze korting is.

Wanneer je lid wordt van de ANWB vragen we om je naam, geslacht, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Deze persoonsgegevens hebben wij nodig om je als ANWB-lid te registreren en ervoor te zorgen dat je gebruik kunt maken van alle voordelen van het lidmaatschap. We gebruiken deze persoonsgegevens ook om je een ANWB-lidmaatschapspas en de Kampioen toe te kunnen sturen.

We geven je een ANWB-lidmaatschapsnummer en met behulp van je postcode en geboortedatum maak je heel gemakkelijk een eigen account aan voor de beveiligde omgeving van Mijn ANWB.

ANWB Experts

Een van de voordelen van het ANWB-lidmaatschap is toegang tot deskundigheid en gratis onafhankelijk advies, zoals bijvoorbeeld het Expert platform. Om daar een vraag te  stellen moet je inloggen.  Bij het stellen van je vraag kun je zelf aangeven om je naam toe te voegen aan de vraag. Als je dat niet doet, dan wordt de vraag anoniem geplaatst.  Verder verwerken wij de vragen en bijdragen die je deelt op dit platform. Door het verzamelen en publiceren van allerlei vragen en antwoorden kunnen wij geïnteresseerden van relevante informatie voorzien op het gebied van auto, motoren, kampeermiddelen en daarmee samenhangende juridische informatie.