ANWB Kampeerkaart CKE

De ANWB Kampeerkaart CKE is een kampeerkaart met verschillende functionaliteiten en wordt uitgegeven in abonnementsvorm. De kaart is een vervangend legitimatiebewijs en biedt voordeel op campings. Daarnaast biedt de kaart een gratis WA-verzekering. De ANWB Kampeerkaart CKE is op veel campings in Scandinavië voorwaardelijk. 

 

De ANWB Kampeerkaart CKE is een internationaal concept en wordt in meerdere landen in Europa uitgegeven. Voor de kaarten die zijn uitgegeven door de ANWB is de ANWB verantwoordelijk, als het gaat om je persoonsgegevens ten behoeve van dit product. Deze persoonsgegevens worden in een beveiligde omgeving centraal opgeslagen. Deze database wordt door alle aangesloten campings binnen het Camping Key Europe netwerk gebruikt om uw gegevens te verifiëren. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden.

De persoonsgegevens die we verwerken bestaan uit: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en gegevens van uw paspoort of ID-kaart.

Andere leden bekeken ook