Jaaroverzicht

Zoeken

10 nieuwsberichten

 1. Human Nature viert 20-jarig jubileum

  30 oktober 2017

  Dit jaar bestaat ANWB-kledingmerk Human Nature 20 jaar en dat wordt komende tijd gevierd. Vanaf maandag 30 oktober ligt er in de ANWB-winkels een speciale Heritage-collectie.

 2. Probeer de vernieuwde ANWB Fietsen-app uit

  26 oktober 2017

  De vernieuwde ANWB Fietsen-app is live en gratis beschikbaar voor Android en iOS.

 3. Rapport 'Maak Nederland Filevrij' naar Tweede Kamer

  24 oktober 2017

  Frits van Bruggen heeft dinsdag 24 oktober het rapport ‘Maak Nederland Filevrij’ aan de Tweede Kamer aangeboden. Het bevat 10 concrete ideeën waarmee de files effectief kunnen worden bestreden.

 4. Hoofddirecteur plaatst lichtsymbolen op fietspad

  13 oktober 2017

  Vanochtend plaatste hoofddirecteur Frits van Bruggen, samen met directeur Henk Schravemade van TeamAlert en wethouder Klein van Den Haag, een lichtsymbool op een Haags fietspad.

 5. Doorlopende Reis-en Annuleringsverzekering ‘Beste uit de test’

  13 oktober 2017

  De vernieuwde Doorlopende Reis-en Annuleringsverzekering van de ANWB is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de ‘Beste uit de Test’.

 6. ANWB prijst verkeersmaatregelen in regeerakkoord

  10 oktober 2017

  Als reactie op het regeerakkoord heeft de ANWB in een persbericht laten weten blij te zijn dat er zoveel belang wordt gehecht aan verkeersveiligheid en meer investeringen in (fiets)infrastructuur.

 7. Goudse Schouwburg ‘Meest gastvrije theater van Nederland’

  5 oktober 2017

  Net als vorig jaar hebben ANWB-leden de Goudse Schouwburg uitgeroepen tot het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’.

 8. Nieuw: de Kampioen Auto

  5 oktober 2017

  Vandaag is tijdens een feestelijk momentje op het hoofdkantoor de Kampioen Auto gelanceerd. Het blad, dat de Onderweg special vervangt, ligt vanaf volgende week in de ANWB-winkels en is daar gratis mee te nemen.

 9. ANWB biedt plan aan voor recreatie en toerisme Waaldijk

  2 oktober 2017

  Rob Gremmen, ANWB-belangenbehartiger in de regio Gelderland, Brabant en Limburg, heeft vandaag in Tiel het plan Gastvrije Waaldijk overhandigd aan bestuurders van Waterschap Rivierenland en betrokken gemeenten.

 10. MRT Rechtsbijstand heet voortaan ANWB Rechtsbijstand

  1 oktober 2017

  Per 1 oktober is de naam van MRT Rechtsbijstand veranderd in ANWB Rechtsbijstand. Het helpt de ANWB om als één organisatie naar buiten te treden, het vergroot de naamsbekendheid en schept duidelijkheid voor leden en verzekerden.