Jaaroverzicht

Zoeken

11 nieuwsberichten

 1. Nieuw: maatschappelijke weetjes op de kassabon

  5 oktober 2020

  De achterkant van de kassabonnetjes uit de ANWB-winkels zijn voortaan voorzien van korte maatschappelijke ‘wist-je-datjes’ over de ANWB.

 2. ANWB en Squla slaan handen ineen

  28 oktober 2019

  De ANWB en Squla hebben samen een verkeersprogramma ontwikkeld voor kinderen van groep 1 tot en met 8. Squla is een online platform waarop kinderen spelenderwijs kunnen leren.

 3. Boom spreekt fietsers aan

  23 oktober 2019

  De ANWB vroeg op eigentijdse wijze aandacht voor fietsverlichting, onder meer met een boom, die fietsers aanspreekt. Ook het Rijksmuseum vormde een decorstuk van de fietsverlichtingscampagne.

 4. ANWB: Wagenpark sneller verduurzaamen

  15 oktober 2019

  Namens de ANWB heeft Frits van Bruggen dinsdag 15 oktober samen met de BOVAG, RAI Vereniging en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) het Klimaatakkoord ondertekend.

 5. ANWB Fietsverlichtingsactie

  29 oktober 2018

  De ANWB heeft maar liefst 10.000 sets lettersjablonen en spuitkrijt geleverd aan ANWB-leden, verenigingen, scholen, politie- en brandweerkorpsen en gemeenten in heel Nederland.

 6. Jan Terlouw verzorgt eerste rit ANWB AutoMaatje Zutphen

  5 oktober 2018

  Schrijver en oud-politicus Jan Terlouw heeft vrijdag 5 oktober de eerste rit gereden van ANWB AutoMaatje in Zutphen en het nabijgelegen Warnsveld.

 7. Schooljeugd geeft startsein Fietsverlichtingsactie

  1 oktober 2018

  Annemaria, Pieter, Indy en Senna, leerlingen van de Jenaplanschool Metameer uit Boxmeer, hebben maandag 1 oktober het startsein gegeven voor de landelijke Fietsverlichtingsactie 2018 van de ANWB.

 8. Eerste van 100 duurzame fietsersbankjes geplaatst

  1 oktober 2018

  In recent onderzoek van de ANWB geven fietsers Zuid-Holland het rapportcijfer 7,7. Maar ook geven zij aan behoefte te hebben aan rustpunten. 

 9. Rapport 'Maak Nederland Filevrij' naar Tweede Kamer

  24 oktober 2017

  Frits van Bruggen heeft dinsdag 24 oktober het rapport ‘Maak Nederland Filevrij’ aan de Tweede Kamer aangeboden. Het bevat 10 concrete ideeën waarmee de files effectief kunnen worden bestreden.

 10. Hoofddirecteur plaatst lichtsymbolen op fietspad

  13 oktober 2017

  Vanochtend plaatste hoofddirecteur Frits van Bruggen, samen met directeur Henk Schravemade van TeamAlert en wethouder Klein van Den Haag, een lichtsymbool op een Haags fietspad.