Jaaroverzicht

Zoeken

8 nieuwsberichten

 1. Recordaantal proefritten in Zeeland

  29 september 2018

  Zaterdag 29 september vond op Neeltje Jans in Zeeland het ANWB Proefrit-evenement plaats. Maar liefst 75 proefritten werden gemaakt, het grootst aantal tot nu toe.

 2. ANWB Automaatje in 'Week tegen Eenzaamheid'

  27 september 2018

  Om de eenzaamheid onder ruim een miljoen Nederlanders te verlichten, gaat vandaag de ‘Week tegen Eenzaamheid’ van start. ANWB Automaatje doet mee door in 10 gemeenten eenzame mensen gratis te vervoeren naar activiteiten.

 3. Samenwerking MAA en traumacentra bezegeld

  26 september 2018

  Hoofddirecteur Frits van Bruggen en Jos Aartsen, voorzitter van de raad van bestuur van het Universitair Medisch Centrum Groningen, hebben woensdag 26 september in Lelystad het nieuwe samenwerkingscontact tussen Medical Air Assistance (MAA) en de 4 Nederlandse traumacentra ondertekend.

 4. Winnaars jubileumactie ANWB Fonds bekend

  17 september 2018

  Vanwege 135 jaar ANWB verdeelt het ANWB Fonds 135.000 euro over maatschappelijke initiatieven. De winnaars zijn inmiddels bekend!

 5. Campagne tegen appen en bellen in het verkeer van start

  13 september 2018

  Op initiatief van minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat is, samen met onder andere de ANWB, een grootschalige campagne ontwikkeld tegen appen en bellen in het verkeer. Donderdag 13 september werd in Den Haag het startsein gegeven.

 6. Verkeersveiligheidsdiner

  13 september 2018

  Donderdag 13 september vond op het ANWB-hoofdkantoor het jaarlijkse Verkeersveiligheidsdiner plaats met als hoofdgast minister Cora van Nieuwenhuizen. Voor de vierde keer was de ANWB gastheer.

 7. Toverland trakteert ANWB-leden

  7 september 2018

  Op zaterdag 22 september opent Toverland haar poorten speciaal voor ANWB-leden. Zij krijgen tot € 12,50 korting op de tickets en mogen hun auto gratis parkeren; dat kost normaal €10.

 8. Nieuwe campagne Streetwise

  5 september 2018

  Als de vakanties voorbij zijn, stappen scholieren weer massaal op de fiets. Juist zij zijn echter kwetsbaar in het verkeer. De nieuwe campagne van Streetwise vraagt daar vanaf deze week extra aandacht voor.