Jaaroverzicht

Zoeken

7 nieuwsberichten

 1. Nieuw: ‘De Wegenwacht onderzoekt’

  10 september 2020

  In de nieuwe online videoserie ‘De Wegenwacht onderzoekt’ zoekt de Wegenwacht samen met presentatrice Yora Rienstra uit wat je altijd al had willen weten, maar nooit zelf moet doen.

 2. ANWB-vrijwilligers vragen mening fietsers over fietsveiligheid

  1 september 2020

  Vrijwilligers van de ANWB in Zeeland hebben deze zomer bijna 600 mensen hun mening gevraagd over fietsveiligheid, favoriete fietsroutes en de kwaliteit van de routes.

 3. ANWB Fiets Lease van start

  23 september 2019

  Maandag 23 september is ANWB Fiets Lease van start gegaan met acht verschillende modellen e-bikes. De fietsen worden geleverd via een dealernetwerk van lokale fietshandelaren.

 4. Eén dag zonder verkeersdoden?

  21 september 2017

  In 2016 overleden in Nederland 629 mensen in het verkeer. Vandaag is de Europese actiedag van project EDWARD, een initiatief om te komen tot één dag zonder verkeersdoden.

 5. Campagne ANWB Connected gaat los

  7 september 2017

  Vandaag start de online campagne voor ANWB Connected. Met een ludiek filmpje laat de ANWB zien hoe handig deze service is.

 6. ANWB en BlaBlaCar: samenrijden voor binnen- én buitenland

  28 september 2016

  Bestuurders of passagiers die via ‘Samenrijden.nl’ van de ANWB op zoek zijn naar een gedeelde autorit in binnen- of buitenland komen nu direct op de site van BlaBlaCar uit.

 7. Een kind zonder eigen fiets doet niet mee

  23 september 2015

  De ANWB is op zoek naar (kinder)fietsen. Een aanzienlijke groep kinderen in Nederland heeft geen eigen fiets. Hierdoor worden deze kinderen beperkt in hun sociaal functioneren.