Jaaroverzicht

Zoeken

31 nieuwsberichten

 1. ANWB het duurzaamst in mobiliteit en vakantie

  31 maart 2022

  ANWB en ANWB Reizen staan dit jaar in de Sustainable Brand Index, de belangrijkste ranglijst van meest duurzame bedrijven.

 2. Vakantievoorpret op het Kampeerfestival

  17 maart 2022

  Het weekend van 14 mei vindt het ANWB Kampeerweekend plaats. Die zaterdag is het ANWB Kampeerfestival met activiteiten, entertainment en livemuziek.

 3. ANWB aan minister Kaag: lagere brandstofaccijns en btw

  10 maart 2022

  ANWB-bestuursvoorzitter Marga de Jager roept in een brief minister Kaag van Financiën op om de btw op benzine te bevriezen en de accijns te verlagen.

 4. Nieuw: Streetwise de verkeersgame

  10 maart 2022

  De gratis app ‘Streetwise de verkeersgame’ is te downloaden voor Apple en Android. Deze app is een aanvulling op de praktijklessen van ANWB Streetwise.

 5. Medical Air Assistance schaft nieuwe drone aan

  2 maart 2022

  Ter voorbereiding op de eerste operationele vlucht heeft ANWB Medical Air Assistance (MAA) een nieuwe drone aangeschaft, de Avy Aera.

 6. KIA EV Auto van het Jaar 2022

  1 maart 2022

  In de verkiezing Auto van het Jaar 2022 is de Kia EV6 als winnaar uit de bus gekomen. Tweede werd de Renault Mégane E-Tech, derde de Hyundai Ioniq.

 7. ANWB Fonds doneert voor schoonmaak stranden Sint Maarten

  24 maart 2021

  Om het toerisme op Sint Maarten weer op gang te helpen, moet het vuil dat de orkaan Irma er heeft achtergelaten op stranden worden verwijderd. Het ANWB Fonds helpt een handje met een donatie voor een schoonmaakmachine.

 8. ANWB Fiets Lease ook in de fietsenwinkel

  22 maart 2021

  Fiets Lease, in september 2019 gestart op anwb.nl, is sinds 1 april ook af te sluiten in de fietsenwinkel. Daar heeft de klant keuze uit ruim 30 e-bike merken. Dit aanbod wordt verder uitgebreid.

 9. In ere hersteld: Mergellandfietsroute

  19 maart 2021

  De Mergellandfietsroute is terug van weggeweest. In samenwerking met Visit Zuid-Limburg heeft de ANWB de populaire fietsklassieker opnieuw uitgezet, langs het fietsknooppuntennetwerk.

 10. ANWB positief over corona-certificaat

  18 maart 2021

  Tussen al het verkiezingsnieuws door was er gisteren ook aandacht voor het ‘groene certificaat’ wat vakanties mogelijk moet maken.