Jaaroverzicht

Zoeken

17 nieuwsberichten

 1. Wat is de beste sneeuwketting?

  24 november 2021

  De Pewag Brenta 9, te koop bij de ANWB, komt met vier van de vijf maximaal haalbare sterren als beste uit de sneeuwkettingentest. De ketting is betaalbaar en biedt goede grip in de sneeuw.

 2. 5 jaar ambulancehelikopter

  16 november 2021

  De ambulancehelikopter van Medical Air Assistance vliegt vandaag 5 jaar. De ambulanceheli is een vliegende ambulance die patiënten vanaf de Waddeneilanden naar het ziekenhuis op het vaste land brengt.

 3. ANWB-visie Wegen: ‘Cruciale rol voor de auto blijft’

  11 november 2021

  Van alle reiskilometers in Nederland wordt ruim 70% met de auto afgelegd. De verwachting is dat dit ook in de toekomst zo blijft. Dat auto’s steeds schoner, slimmer en veiliger worden, zien we bij de ANWB als kans.

 4. ANWB presenteert visie op micromobiliteit

  27 november 2020

  De ANWB, SWOV en VVN organiseerden donderdag 26 november het Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC) voor verkeersveiligheidsprofessionals. Online zagen 350 deelnemers hoe minister Cora van Nieuwenhuizen het congres opende.

 5. ANWB-cadeaukaart in nieuw jasje

  27 november 2020

  De vernieuwde ANWB-cadeaukaart ziet er in zijn nieuwe vormgeving een stuk feestelijker uit. Hij is bovendien biologisch afbreekbaar en er is een speciale versie voor de feestdagen.

 6. anwb.nl beste verkeerswebsite

  27 november 2020

  In de verkiezing van beste websites van het jaar is anwb.nl als beste uit de bus gekomen in de categorie Verkeer. De ANWB dankt de prijs vooral aan de verkeersinformatie en routeplanner.

 7. Hogere korting op meer Landal-parken

  25 november 2020

  Het ANWB Ledenvoordeel bij Landal GreenParks is verhoogd van maximaal € 30 naar € 50. En het aantal parken waar je korting krijgt is uitgebreid.

 8. Buitendienst wint Lovie award

  19 november 2020

  ANWB-podcast De Buitendienst heeft een Lovie award in de wacht gesleept, een Europese prijs voor onder meer beste websites, apps en podcasts.

 9. ANWB 5e in de Inspirerende 40

  13 november 2020

  De ANWB is verkozen tot een van de meest inspirerende organisaties voor Nederlanders. Dit blijkt uit onderzoek van adviesbureau Synergie. Na plek 24 en 16 afgelopen twee jaar, staat de ANWB nu op plaats 5 in de ranglijst.

 10. MAA presenteert medische drone aan de media

  21 november 2019

  Samen met PostNL en bloedbank Sanquin presenteert Medical Air Assistance (MAA) vandaag in het Erasmus MC een medische drone aan de media. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan sinds MAA in maart vorig jaar de eerste dronevluchten uitvoerde in het Waddengebied.