Jaaroverzicht

Zoeken

17 nieuwsberichten

 1. ANWB-boekje bezorgt kansarme gezinnen leuke verjaardag

  23 december 2016

  Het initiatief komt van ANWB Betrokken, de Kampioen-redactie heeft het gemaakt en kinderen beleven er een prachtverjaardag mee.

 2. ANWB en grote vervoersorganisaties op de bres voor bereikbaarheid

  16 december 2016

  Deze middag vindt op het ANWB-hoofdkantoor de aftrap plaats van de mobiliteitsalliantie van de ANWB  en diverse grote vervoersorganisaties.

 3. Automaatje nu overal in het land

  15 december 2016

  Sinds de geslaagde proefprojecten in Barneveld en Woerden haken steeds meer plaatsen aan bij ANWB AutoMaatje, de vervoersservice voor minder mobiele mensen.

 4. ANWB-gereedschap voor Afrika

  8 december 2016

  Een gulle gift gereedschap van de ANWB ging onlangs naar de Stichting Gered Gereedschap. Het zal worden gebruikt voor het opleiden van automonteurs in Afrika.

 5. ANWB denkt mee bij sluiting spoorwegovergangen

  22 november 2016

  De ANWB gaat samen met andere organisaties advies geven bij voorgenomen aanpassing of opheffing van spoorwegovergangen.

 6. Uitkomsten knelpuntenonderzoek aangeboden aan politiek

  1 november 2016

  Vandaag heeft hoofddirecteur Frits van Bruggen de top 100 van knelpunten op snelwegen, regionale wegen en lokale wegen aangeboden aan de Tweede Kamer.

 7. 25 ANWB-infoborden voor Rotterdamse wijk

  10 september 2016

  De Rotterdamse wijk Tuindorp Vreewijk, op de valreep gered van de sloop, is vandaag verrijkt met 25 ANWB-informatieborden. 

 8. ANWB AutoMaatje in startblokken voor landelijke dekking

  30 juni 2016

  Stads- of dorpsgenoten die geen gebruik kunnen maken van openbaar vervoer of de taxi een plekje in de auto aanbieden: dat is AutoMaatje.

 9. Eerste in reeks drinkwatertappunten geopend

  18 mei 2016

  Hoofddirecteur Frits van Bruggen opende dinsdag 18 mei samen met Joke Cuperus, directeur van waterleidingbedrijf PWN, een drinkwatertappunt in recreatiegebied Spaarnwoude. Later volgen er nog 4.

 10. Etappe E-tour Europe eindigt bij hoofdkantoor

  3 mei 2016

  Bij het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag was gisteren de finish van een van de etappes van de E-tour Europe, een Europese toertocht met elektrische auto’s langs 9 Europese hoofdsteden.