Jaaroverzicht

Zoeken

107 nieuwsberichten

 1. ANWB partner van Nationale Wintercheck

  30 november 2013

  SnowWorld in Zoetermeer staat deze dag in het teken van de Nationale Wintercheck. Bezoekers krijgen de kans de allernieuwste ski’s en snowboards van ruim 25 merken uit te proberen.

 2. Oudewater vervangt toeristische borden

  30 november 2013

  Burgemeester Pieter Verhoeve onthult een van de tien nieuwe toeristische informatieborden die met medewerking van de ANWB zijn vervaardigd voor locaties in en om het centrum van Oudewater.

 3. Snelle opmars ANWB op LinkedIn

  27 november 2013

  Doordat de LinkedIn-pagina van de ANWB in 2 maanden tijd ruim 7.400 volgers heeft getrokken, is de pagina direct doorgedrongen tot de top 15 van meest gevolgde werkgevers van Nederland.

 4. Marokkoreis Promotor scoort 8,1

  26 november 2013

  De eerste door Promotor georganiseerde Marokkoreis (12 tot 27 oktober) is een groot succes geworden. In een enquête onder de 46 deelnemers geven zij gemiddeld een 8,1 als eindcijfer.

 5. Waterkampioen houdt Sinterklaas Zeilrace

  25 november 2013

  De Waterkampioen organiseert dit jaar de Sinterklaas Zeilrace: een virtuele wedstrijd van het Spaanse Valencia naar Delfzijl. De race begint vandaag met het vertrek van een pakjesboot uit de haven van Valencia. Deelnemers ‘varen’ met identieke boten onder de actuele weersomstandigheden.

 6. ANWB en GreenFlux breiden snellaadnetwerk uit

  22 november 2013

  De ANWB gaat samenwerken met GreenFlux, exploitant van laadpalen. De bedoeling is binnen 1 jaar ongeveer 30 snellaadvoorzieningen op goed bereikbare plekken langs snelwegen te realiseren, zoals op parkeerterreinen van Van der Valk en La Place. Het idee: laden terwijl je werkt, een afspraak hebt of van een lunch of diner geniet.

 7. Fietspaden veiliger met lichtgevende verf

  20 november 2013

  De ANWB wil samen met kunstenaar Daan Roosegaarde onveilige fietspaden aanpakken. Door lichtgevende verf op de belijning aan te brengen moeten de paden ´s avonds en ´s nachts veiliger worden. De bijzondere verf neemt overdag licht op en geeft dat ’s nachts weer af: het principe van ‘glow in the dark’.

 8. Kampioen experimenteert met 2 versies

  15 november 2013

  De komende 3 maanden verschijnen er bij wijze van proef 2 versies van de Kampioen: eentje voor mensen onder de 50 jaar en een voor 50-plussers.

 9. ANWB beste site Weer en Verkeer

  15 november 2013

  Anwb.nl is uitgeroepen tot Website van het Jaar in categorie Weer en Verkeer, een titel die vorig jaar naar Google Maps ging. In de verkiezing zijn ruim 864.000 stemmen uitgebracht. Het publiek beoordeelde in 20 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie en design. Ook konden mensen aangeven in welke mate zij een site zouden aanbevelen aan anderen.

 10. 3 nieuwe titels reisgidsenserie ANWB Ontdek

  12 november 2013

  Na de succesvolle lancering van de nieuwe reisgidsenserie ANWB Ontdek dit voorjaar wordt de serie deze maand uitgebreid met 3 nieuwe titels: Gardameer, Kroatische kust en Umbrië.