Fietsen met Erik Dekker

Alle routes uit zijn boeken

Oud-profwielrenner Erik Dekker beleefde de grootste zeges uit zijn carrière in Frankrijk. Hij won de klassieker Parijs-Tours en maar liefst vier etappes in de Ronde van Frankrijk.

Boek 1: Fietsen met Erik Dekker

14 uitdagende tochten voor de toerfietsen met anekdotes, verhalen en tips van de prof

Fietsen met Erik Dekker geeft een inkijkje in het leven van de oud-profwielrenner. In het boek zijn 14 routes beschreven, varierend van 118 tot 154 km, waarvan 13 in Nederland en één in Calpe. Het favoriete trainingsgebied van veel profwielrenners. Met als bonus een extra route vanuit Drenthe de grens over.
Download de routes als GPX-bestanden

Boek 2: De Tour van Erik Dekker

Zijn mooiste herinneringen aan de Tour de France in 21 etappes

Voor 'De Tour van Erik Dekker' keert Erik terug naar het land van de Tour. Daar gaat hij op zoek naar de finishstraten van de etappes die hij er won, beklimt hij onder andere de fameuze Alpe d’Huez en de Aubisque en gaat hij op zoek naar de mooiste wegen om te fietsen. Het levert herinneringen op aan zijn zeges, valpartijen en weggevallen collega's. Maar hij laat vooral de schoonheid zien van het Franse decor van de mooiste wielerkoersen van toen.
Download de routes als GPX-bestanden

Boektrailer

Het nieuwste boek van Erik Dekker 'De Tour van Erik Dekker' is nu verkrijgbaar. Bekijk hier een impressie van het boek vol verhalen en foto's:

Speciaal voor jou geselecteerd