Wat vind jij van de fietsmogelijkheden in Nederland?

Doe mee en maak kans op prijzen

Nederland is een prachtig fietsland. Met meer dan 33.000 km aan fietsroutenetwerken valt er genoeg te kiezen. Maar wat vinden fietsers eigenlijk van de mogelijkheden om een rondje te fietsen? Wat is belangrijk bij een fietstocht, wat scoort goed en waar kan het beter?

Maak jij wel eens een rondje op de fiets in je vrije tijd? En is fietsen dan het hoofddoel? We zijn benieuwd naar je ervaringen! Met het invullen van de vragenlijst help jij in ongeveer 10 minuten mee om fietsen nog leuker te maken. Bovendien maak je kans op een fietsarrangement van ANWB Reizen op Texel of 1 van de 25 fietsverlichtingsets.

Ga naar de vragenlijst

Wat doet de ANWB met het onderzoek?

Alle provincies krijgen van ons een rapport met de resultaten voor de eigen provincie. Die worden afgezet tegen de resultaten van andere provincies en het gemiddelde van Nederland. Zo weten de provinciale bestuurders precies wat er te doen is om het fietsen te verbeteren. 

Samenwerking

De ANWB werkt samen met de Fietsersbond, NTFU en het Landelijk Fietsplatform om het recreatief fietsen in Nederland te verbeteren. Daarom vragen deze organisaties ook aan hun leden en achterban om de vragenlijst in te vullen. Zo krijgen we een goed en volledig beeld van de meningen van alle fietsers. De resultaten van dit onderzoek tellen ook mee bij het bepalen van de Fietsregio 2022, een benchmark van het Landelijk Fietsplatform.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de resultaten van het onderzoek? We verwachten deze in december op deze plek te kunnen laten zien. Wil je weten wat de ANWB nog meer doet op het gebied van fietsen? Kijk dan hier.