ANWB Fietsen app

Eropuit in Nederland begint hier

De Fietsen app heet vanaf nu de Eropuit app. Naast de fietsroutes en fietsknooppunten vind je nu ook in de app alle Ledenvoordelen, uitjes en meer tips om eropuit te gaan in Nederland. Met deze app kun je gemakkelijk de mooiste fietstochten en fietsknooppunten bij jou in de buurt vinden en afstemmen op jouw behoefte. Je kunt ook je eigen fietsroute maken in de app. En heb je een Blijven Fietsen Fietsverzekering dan is het één druk op knop in de app wanneer je fiets is gestolen, een opsporingsdienst gaat dan op zoek naar jouw fiets. De app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android.

Zin om te gaan fietsen, maar weet je niet precies waar? In de ANWB Fietsen app vind je meer dan 170 gecontroleerde routes door heel Nederland. De route wordt getoond op een kaart en volgt jou gedurende de fietstocht. Zo weet je altijd waar je bent. Ook zie je meteen waar de leuke fietscafés of terrassen zitten, waar je als ANWB-lid korting krijgt. Bij deze 'ANWB Gastvrij Pluspunten' is ook altijd een bandenplaksetje en een oplaadpunt aanwezig.

De Fietsen app is uitgebreid en heet vanaf nu de Eropuit app. Je vindt er naast de fietsroutes ook inspiratie en tips voor als je eropuit wilt in Nederland. Zoals exclusieve ledenvoordelen op uitjes, stedentrips en meer.

Download gratis

Download de Vakantiehulp app voor Android Download de Vakantiehulp app voor iOS
 

Android 5 en hoger en iOS 10 en hoger.

Alle ANWB-fietsroutes bij de hand

ANWB biedt de mooiste fietsroutes van Nederland in elke provincie. De fietsroutes zijn allemaal gratis en ze worden een keer per jaar gecontroleerd door onze routecontroleurs. Zoek een mooie route in de app en ga direct op pad!

Creër je eigen fietsroute in de app

Via knooppunten kun je je eigen routes maken. Als je de ANWB Fietsen-app opent, zie je onder in het scherm 'Maak je eigen route'. Je krijgt dan alle knooppunten te zien rondom de plek waar je op dat moment bent. Als je klaar bent, kun je de fietsroute opslaan voor later óf je kunt hem direct gaan fietsen. De door jou aangemaakte route wordt dan getoond op de kaart in de app. Zet je telefoon in een handige houder en je kunt direct de weg op.

Ook je digitale lidmaatschapspas vind je in de app

Met de Fietsen app heb je je ANWB lidmaatschapspas altijd bij je hand. Log in de app in met je Mijn ANWB-account. Klik op de icoon van het poppetje rechtsboven in de app en je ziet de lidmaatschapspas dan digitaal verschijnen. Leden met Wegenwacht Fiets Service zullen ook hun sticker op de pas zien staan. En heb je een Blijven Fietsen Fietsverzekering? Dan is deze ook zichtbaar in de app.