Fietsroute app

Met de ANWB Fietsen app fiets je jouw perfecte fietsroute

Met deze app kun je gemakkelijk de mooiste fietstochten en fietsknooppunten bij jou in de buurt vinden en afstemmen op jouw behoefte. En heb je een Blijven Fietsen Verzekering dan is het één druk op knop in de app wanneer je fiets is gestolen, een opsporingsdienst gaat dan op zoek naar jouw fiets. De app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android.

Zin om te gaan fietsen, maar weet je niet precies waar? In de ANWB Fietsen app vind je meer dan 170 gecontroleerde routes door heel Nederland. De route wordt getoond op een kaart en volgt jou gedurende de fietstocht. Zo weet je altijd waar je bent. Ook zie je meteen waar de leuke fietscaféetjes of terrassen zitten, waar je als ANWB-fietspaslid korting krijgt. Bij deze ‘ANWB Gastvrij Plus punten’ is ook altijd een bandenplaksetje en een oplaadpunt aanwezig.

Download gratis

Download de Vakantiehulp app voor Android Download de Vakantiehulp app voor iOS
 

Android 5 en hoger en iOS 10 en hoger.

Fietsknooppunten in een app: hoe werkt het?

Zoek een mooie route door via de filters aan te geven waar, hoe ver en of hoe lang je wilt fietsen. Geef ook aan welke omgeving je wilt zien. Met de ANWB Fietsen app heb je onderweg een handig overzicht van de knooppunten onderweg. Deze corresponderen met de bordjes langs fietsknooppunten op het fietspad zodat je zonder te verdwalen de weg kunt vinden.

Verkeerd gereden? Je ziet meteen waar je bent ten opzichte van de route, dus in een mum van tijd ben je weer op het juiste pad.

Zelf heel je route uitstippelen? Bekijk dan de fietsknooppuntenplanner.

Voordelen op een rijtje

  • Zoek een mooie route
  • Gemakkelijk overzicht van te fietsen knooppunten
  • Vind de leukste fietscafés en terrassen in de buurt
  • Nooit meer verdwalen
  • Altijd je fietspas bij de hand
  • Bel automatisch de Wegenwacht bij fietspech (voor Fietspashouders)

Je digitale lidmaatschapspas in de app

Klik in de app rechtsboven op ‘inloggen’ en log in met je Mijn ANWB account. Zodra je ingelogd bent verschijnt je lidmaatschapspas, Fietspashouders zullen ook hun sticker op de pas zien staan. En heb je een Blijven Fietsen Verzekering dan is deze ook zichtbaar in de app.