Ontdek de Veluwe

Laten we de Veluwe ontdekken

De Veluwe is het grootste en wellicht mooiste natuurgebied van Nederland om door te fietsen of wandelen. Met een oppervlakte van bijna 1000 km² beschikt de Veluwe over tientallen uitnodigende fietsroutes in Gelderland, kriskras door eeuwenoude heidevelden en uitgestrekte bossen. In het overvolle Nederland voelt een tocht door de Veluwe letterlijk als een verademing. Spot tijdens je fiets- of wandelroute in dit prachtige stuk Gelderland wilde zwijnen of herten. Adem verkwikkende boslucht in, of geniet van de rust op de uitgestrekte heidevelden.

De leukste arrangementen in de Veluwe

5-daagse fietsvakantie Veluwe

5-daagse fietsvakantie Veluwe

Geniet van een prachtige 5-daagse fietsvakantie door de Veluwe en ontdek alles wat dit Nederlands natuurgebied te bieden heeft.

Fietsroutes in de Veluwe

Fietsroutes in de Veluwe

Hier vind je uitgelichte routes in de Veluwe. Ook kun je zelf een route samenstellen! 

Wat ga jij doen in de Veluwe?

Wandelroute over de Veluwezoom

Wandelroute over de Veluwezoom

De Veluwezoom is het oudste nationale park van Nederland. Wandel door bossen, over heidelandschappen, en als je echt van een uitdaging houdt kun je naar het hoogste punt van het park klimmen.

Ontdek Veluwe per auto

Ontdek Veluwe per auto

Naast mooie fiets- en wandeltochten kun je ook een prachtige autoroute maken. Geniet van een tocht over de noord- en/of zuid-veluwe. Elk met haar eigen bijzonderheden.

Noord- Veluweroute
Zuid- Veluweroute

De Veluwe

De Veluwe

Dat je in de Veluwe prachtige fiets- en wandeltochten kan maken is bekend. Maar er is nog zoveel meer te beleven.