Gazelle introduceert Privé Plan voor e-bikes

Koninklijke Gazelle komt met een interessant aanbod voor e-bikers: het Gazelle Privé Plan. Een volledig pakket dat bestaat uit onder meer een elektrische fiets van Gazelle, ANWB Fietsverzekering en pechhulp, verlengde garantie en een gratis eerste onderhoudsbeurt. De afnemers van het Gazelle Privé Plan hebben ruimere betalingsmogelijkheden: zij hoeven de pakketsom niet in één keer te voldoen, maar betalen maandelijks een vast bedrag van €54.99 gedurende vier jaar. Zo wordt e-biken met Gazelle voor een nog grotere groep aantrekkelijk. Afname van het Gazelle Privé Plan kan bij één van de ruim zestig deelnemende Gazelle-dealers. Vanaf 2016 kan het pakket bij een grotere groep dealers besteld worden.

Mensen die gebruik maken van dit aanbod krijgen de beschikking over een Gazelle Orange C7+ HF (met gouden accu). Deze e-bike beschikt over een krachtige voorwielmotor van het gerenommeerde Panasonic.

Extra diensten

Deelnemers aan het Gazelle Privé Plan worden direct eigenaar van de e-bike. Desgewenst maken zij eerst een gratis proefrit op de Gazelle Orange C7+ HF bij de Gazelle-dealer of in het Experience Center in Amersfoort. Geïnteresseerden betalen vier jaar lang € 54.99 per maand en krijgen in ruil daarvoor niet alleen de e-bike, maar ook allerlei extra diensten. Zo wordt de fiets vier jaar lang via de ANWB verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Dit betekent dat bij diefstal of total loss-verklaring een nieuw model wordt aangeboden. Mensen met het Gazelle Privé Plan maken bovendien aanspraak op pechhulp van de ANWB en een verlenging van de garantie op de elektrische onderdelen met twee jaar tot in totaal vier jaar. De eerste servicebeurt is inbegrepen.

Het Gazelle Privé Plan is een samenwerking met ANWB verzekeren, Volkswagen Bank en Gazelle. Joris Smink is vanuit ANWB nauw betrokken bij dit traject: “We zijn erg blij met deze samenwerking. Beide partijen versterken elkaar goed. ANWB als marktleider op het gebied van fietsverzekeringen en Gazelle als marktleider op het gebied van fietsverkoop.”

Meer over het Gazelle Privé Plan