Dit voorjaar complete nieuwe fietsmanden, fietstassen en -accessoires

Basil is een toonaangevende ontwerper en producent van moderne en eigentijdse fietsmanden, fietstassen en -accessoires. En brengt dit voorjaar tal een complete nieuwe tassenserie.

Moderne en eigentijdse fietsmanden, fietstassen en -accessoires

Functioneel en representatief is de nieuwe tassenserie Urban Fold. De Urban Fold-tassen zijn gemaakt van gerecycled, waterafstotend canvas. In Urban Fold zijn ‘stoer’, ‘stijlvol’ en ‘milieubewust’ knap samengebracht tot minimalistische eco-design met een hippe vintage-look.

Een droom voor fashionista’s is Basil’s nieuwe Bloom-serie. Bloom is de serie van de vrolijke bloemenprints (voor dames en meiden) die werden vertaald naar een carry all-tas, dubbele tas, shopper, fietsbel en zadeldekje. Bloom, subtiel voorzien van een roze binnenvoering en glanzende details.

Deel jouw #fietsmoment en win!

Zie jij jezelf ook al rondfietsen met een mooie Basil fietsmand op je fiets? Doe dan mee aan: Wat is jouw #fietsmoment? En win een Basil fietsmand of één van de andere leuke prijzen. Kijk snel op www.anwb.nl/fietsen/fietsmoment

Wat is jouw #fietsmoment?

Een plekje of momentje waar je vrolijk van wordt, iets wat je ontroert of iets wat je de adem beneemt. Wij zijn benieuwd naar jouw #fietsmoment én het bijbehorende verhaal.

Hoe doe je mee?

Maak een foto van jouw #fietsmoment en deel deze met de rest van de wereld! Dat kan via Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest met de hashtag #fietsmoment of je uploadt je foto hier. Maar natuurlijk kan je ook mailen, stuur je foto dan naar fietsmoment@anwb.nl. De mooiste, meest originele of leukste inzendingen worden beloond met fantastische prijzen.