Nieuwsoverzicht

Zoeken

15 nieuwsberichten

 1. Welke stad wordt Fietsstad 2020?

 2. De nieuwe Gazelle Ultimate e-bike

  Alle e-bikeliefhebbers opgelet: Gazelle heeft een nieuwe gave, sportieve e-bike. De Ultimate, typisch een fiets voor de Europese markt, waar recreatief fietsen in het weekend een streepje voor heeft op het dagelijks gebruik van de e-bike.

 3. Nieuw: de Zuidwaterlinie fietsgids

  Langs de oudste en meest gebruikte waterlinie van Nederland, de Zuidwaterlinie, liggen 5 schitterende fietsroutes die nu zijn gebundeld in een handig gidsje.

 4. Fietspad Afsluitdijk afgesloten

  Het fietspad op de Afsluitdijk is afgesloten vanwege werkzaamheden. Ter vervanging rijdt er een fietsbus waar je kosteloos gebruik van kan maken.

 5. Snelfietsroutes nog niet veilig genoeg

  Snelfietspaden worden gezien als een belangrijk middel om fietsgebruik te bevorderen. Er ligt al een netwerk aan fietspaden en de komende jaren komt daar nog eens 850 km bij. Is het fietsen op deze routes inderdaad zo prettig?

 6. Nieuwe fietsroute: ontdek de spannende legende van Zwarte Kaat

  ANWB Gastvrij schreef een routewedstrijd uit onder haar horecaondernemers. De nieuwe fietsroute 'De legende van Zwarte Kaat' won. Een spannende route van 42 km door Brabants grensgebied.

 7. ANWB begint met fietsaccu-service

  Dit om te voorkomen dat onduidelijkheid en onzekerheid over de kwaliteit en de hoge prijs van accu’s het fietsplezier van de leden in de weg staat. ANWB-leden kunnen online een nieuwe fietsaccu aanschaffen.

 8. Oostzeeroute is Fietsroute van het Jaar

  De Deense Oostzeeroute is Fietsroute van het jaar geworden. Dat werd dit weekend bekend gemaakt op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. 820 rustige fietskilometers over twaalf eilanden, acht bruggen en vijf pontveren.

 9. Limesroute genomineerd voor Fietsroute van het Jaar

  De Limes-fietsroute is één van de vijf genomineerden voor de felbegeerde titel 'Fietsroute van het jaar’.

 10. Eén op de vijf ANWB-leden laat fiets thuis

  Eén op de vijf ANWB-leden laat de fiets wel eens thuis staan uit angst dat deze wordt gestolen. Dat gebeurt vooral bij fietsen die duurder zijn dan €1.000.