Fietsen vanuit Emmen

Emmen is een populaire startplek voor fietsroutes. Kunstliefhebbers kiezen misschien de Van Gogh route langs het huis waar Vincent van Gogh woonde en werkte. Ook een fietstocht langs Bargerveen wordt enorm gewaardeerd. Het Bargerveen is een van de laatste hoogveengebieden in Nederland. Je vindt er veel zeldzame planten en dieren.

In Drenthe fiets je natuurlijk ook langs de hunebedden. Meer dan 5000 jaar geleden bouwden boeren deze grafkelders. Nieuwsgierig hoe zij die duizenden kilo’s zware stenen op konden stapelen? In het hunebedcentrum Borger leer je er meer over.

Een fietstocht bij Emmen is goed te combineren met het bekende Wildlands Adventure Zoo. Een oude dierenpark is enorm op de schop gegaan en bestaat nu uit een jungle, een poolgebied en een savanne.

Met de kids op stap? Plopsa land Coevorden ligt op fietsafstand. Een speelpark voor kinderen met shows van Kabouter Plop, Piet Piraat en Mega Mindy.

Fietsen of e-bikes huren in Emmen

Wil je liever fietsen of e-bikes huren? Via BimBimBikes.nl kun je fietsen en e-bikes gemakkelijk online je fiets reserveren in Emmen

10% korting op je fietshuur bij BimBimBikes

Met de ANWB Fietspas krijg je op de Veluwe en nog duizenden andere plekken in Nederland én Europa 10% korting op de huur van een (elektrische) fiets via onze partner BimBimBikes.

Nu een fiets huren in Emmen? Verzilver je 10% korting als houder van de ANWB Fietspas door de volgende stappen te volgen:
✓ Selecteer je bestemming op BimBimBikes
✓ Kies de gewenste verhuurder, fiets(en) en tijd
✓ Reserveer en vul bij ‘Kortingsbon’ je ontvangen, unieke kortingscode in

Meer over de ANWB Fietspas