Meldsysteem Bordje Weg

Je kent het wel: je bent lekker aan het fietsen, en plotseling ontbreekt er een bordje, waardoor je de verkeerde kant op fietst. Heel vervelend! Je kunt hier een melding van maken, zodat daar iets aan gedaan kan worden.

In elk provincie zijn er knooppuntnetwerken. Deze fietsknooppunten vervangen deels de voorheen bewegwijzerde fietsrondjes. Ze worden meestal op regionaal niveau onderhouden en elke regio heeft zijn eigen onderhoudsafspraken. Voor de recreatieve fietser is het niet altijd duidelijk waar een melding kan worden gedaan, daarom heeft het Landelijk Fietsplatform een landelijk meldsysteem ontwikkeld.

Melding maken bordje weg.

Wat voor soort klachten kun je melden?

Routebordjes zijn essentieel om een fietsroute goed te kunnen fietsen. Het kan dan ook verwarrend zijn als er eentje ontbreekt. Als je klachten over een missend, beschadigd of verkeerd geplaatst LF- of knooppuntbordje hebt, kun je dat melden. Dit geldt ook voor opmerkingen over de knooppunt informatiepanelen.

Wat te doen met deze klachten?

Klachten kunnen gemeld worden bij 'meldsysteem fietsroutebewegwijzering' (Bordje weg) van het Fietsplatform via onderstaande widget. De melding gaat automatisch naar de juiste onderhoudsinstantie.

Veranderingen routes uit ANWB fietsgidsen

Als er veranderingen in fietsroutes optreden communiceren wij dit via onderstaande pagina. Loop je zelf tegen een wijziging op die betrekking heeft tot een ANWB-route uit een fietsgids laat het ons dan weten via het reageercomponent.

> Je vindt hier alle reacties