Fietsen in Limburg

De mooiste fietsroutes & fietsgidsen in Limburg

Fietsen in Limburg leidt je langs prachtige heuvellandschappen, kabbelende beekjes en indrukwekkend diepe kalksteengroeves. Maak in onze zuidelijkste provincie kennis met dit on-Nederlandse landschap. Fiets en geniet!

Fietsgidsen Limburg

Wil je liever een route volgens het boekje fietsen? Ook daarvoor ben je hier aan het goede adres. In de (web)winkel vind je verschillende fietsgidsen over Drenthe.

Boeken & gidsen in de webwinkel

 

Fietsroutes

Fietsroutes

Met routes op het vasteland of op de eilanden kun je alle kanten op. Op ANWB.nl vind je verschillende fietsroutes die de verscheidenheid van Limburg goed laten zien.

Maak je eigen fietsroute

Maak je eigen fietsroute

Maak je eigen fietsroute met knooppunten in jouw provincie. De ANWB Gastvrijpunten (icoon 'koffiekopje' op knooppuntenplanner) zijn locaties die er alles aan doen om het jou als fietser naar de zin te maken.

Fietsroutes uitgelicht

Drie grenzen-route

Drie grenzen-route

Tussen 1839 en 1919 fungeerde de top van de Vaalserberg (322,2 m) als vierlandenpunt. Fiets door het 'Het Land van de Drie Grenzen'.

Peel en Maasvallei-route

Peel en Maasvallei-route

De Peel en Maasvallei-route laat je kennismaken met twee verschil­lende cultuurlandschappen in Noord-Limburg: Maas en Peel.

Swalmroute

Swalmroute

Golvende Maasterrassen tot ver in Duitsland en het slingerende riviertje de Swalm bepalen het landschapsbeeld op dit deel van de oostelijke Maasoever.