Fietsen in Flevoland

De mooiste fietsroutes & fietsgidsen in Flevoland

De bossen bij de Randmeren hebben inmiddels volwassen hoogtes bereikt. Vooral de stille kern in het Horsterwold is een bijzondere plek. Hier kun je bijvoorbeeld met een GPS-route vrij ronddwalen of lekker fietsen.

Fietsgidsen Flevoland

Wil je liever een route volgens het boekje fietsen? Ook daarvoor ben je hier aan het goede adres. In de (web)winkel vind je verschillende fietsgidsen over Flevoland.

Boeken & gidsen in de webwinkel

 

Fietsroutes

Fietsroutes

Met routes op het vasteland of op de eilanden kun je alle kanten op. Op ANWB.nl vind je verschillende fietsroutes die de verscheidenheid van Flevoland goed laten zien.

Maak je eigen fietsroute

Maak je eigen fietsroute

Maak je eigen fietsroute met knooppunten in jouw provincie. De ANWB Gastvrijpunten (icoon 'koffiekopje' op knooppuntenplanner) zijn locaties die er alles aan doen om het jou als fietser naar de zin te maken.

Fietsroutes uitgelicht

Grote Natuurgebieden-route

Grote Natuurgebieden-route

Het groene karakter, dat zo kenmerkend is voor het Gooi, is en blijft het wezenskenmerk van Almere. Je ontdekt dit gebied met deze prachtige fietsroute.

Harderbosroute

Harderbosroute

Voorafgaand aan de inpolderingen spoelde het zoute zeewater tegen de dijkjes van het oude land, nu is er het zoete randmeer Wolderwijd. Een prachtig fietsgebied.

Archeologieroute

Archeologieroute

Vanaf de Ketelmeerdijk laat het Flevolandse polderlandschap zich goed overzien. Als je over deze dijk fietst zul je gelijk voor dit gebied vallen.