Fietsplezier

Fietsplezier

Met de ANWB Fietspas kom je op de mooiste plekken

Schotse Hooglanders spotten Drenthe, je vergapen aan de bloemenpracht in Lisse of genieten van de wijngaarden in Limburg. Al fietsend is er meer dan genoeg te ontdekken in Nederland en dat kan ook nog eens met voordeel.

Met je ANWB Fietspas krijg je korting op een ANWB Fietsarrangement, ontvang je voordeel op je koffie of lunch bij één van de ANWB Gastvrij Plus punten onderweg én staan we voor je klaar bij pech onderweg. En er is nog veel meer. Zo krijg je gratis de de magazines ebike en fietsen thuis gestuurd, mag je jouw (elektrische) fiets in maart en november kosteloos laten checken en kun je na een fietsongeval met je juridische hulpvragen terecht bij onze rechtsbijstand-deskundige. Daarnaast ontvang je eenmalig een gratis knooppuntenkaart.

Bestel nu de ANWB Fietspas: vanaf € 24!

Na het eerste jaar betaal je de prijs die hoort bij jouw kaartkleur. Klik hier voor meer informatie

Fietsarrangementen boeken?

Fietsarrangementen boeken?

Boek deze arrangementen met korting met je fietspas!

Heb je zin om een weekend eropuit te trekken met de fiets, dan kun je kiezen uit één van de vele fietshotels die ons land rijk is. Of plak er nog een paar dagen extra aan vast en geniet van een compleet verzorgd arrangement. Wij zochten de beste deals uit van ANWB reispartners Pharos Reizen, SNP Natuurreizen en Land van ANWB.

Voor jou een Gastvrij onthaal!

Voor jou een Gastvrij onthaal!

Een warm welkom voor fietsers

Op de pedalen door de polders, trappen in de duinen en toeren door sfeervolle plaatjes. En dan onderweg even uitrusten met iets lekkers, terwijl je e-bike accu oplaadt? Dan ben je bij ANWB Gastvrij punten aan het goede adres. Daarnaast krijg je bij de ANWB Gastvrij Plus punten ook nog korting op een kop koffie met appeltaart, een lunch of logies!

Tot € 30,- korting bij <br /> Landal GreenParks

Tot € 30,- korting bij
Landal GreenParks

Ontvang tot € 30,- korting, een gratis rugtas met fiets- en wandelroutes én wat lekkers.