Uebler i21

De i21 fietsendrager van Uebler is het vlaggenschip uit de collectie. De basis wordt gevormd door het lage gewicht van slechts 13 kilogram. Slim is de iQ koppeling: een kogelsluiting zonder hefboom.

Bij het eerste gebruik hoef je alleen de frameklemmen te monteren, verder wordt de fietsendrager compleet afgemonteerd geleverd. U-profiel en wielgoten met lichtunits worden eenvoudig uitgeklapt en op hun plaats vergrendeld. Dankzij de sleutelvergrendeling op de koppeling en de framearmen is de fietsendrager goed beveiligd.

Conclusie

Een topper in functionaliteit en gewicht.

Beoordeling

Montage 5
Gebruiksgemak 5
Gewicht 5
Prijs/kwaliteit 4


Specificaties

Gewicht 13 kilogram
Stekker 13 polig
Max. laadgewicht 60 kilogram
Prijs € 689,-
Website www.uebler.nl


Toelichting score

1 = slecht
2 = matig
3 = redelijk
4 = goed
5 = zeer goed

Gebruik fietsendrager

Bij de montage wordt de fietsendrager verticaal op de kogel geplaatst, daarna kantel je de drager naar je toe en springt hij in de vergrendeling. Voor deze handeling heb je relatief weinig kracht nodig en je hoeft bovendien geen hefboom te sluiten. Vervolgens plaats je de e-bikes in de vrij brede wielgoten en monteer je de frameklemmen. Tussen de fietsen is voldoende ruimte, waardoor beschadigingen voorkomen worden. Robuuste kunstofriemen met een ratelfunctie zorgen voor een rotsvaste vergrendeling van de wielen.

Fietsendrager monteren

Met onze tips monteer je de fietsendrager stap voor stap op de trekhaak en leggen we je uit hoe je vervolgens de fietsen veilig op de drager plaatst.

Fietsendrager montagetips

Speciaal voor jou geselecteerd