Urban Arrow bakfietsen leasen bij ANWB Fiets Lease

De allerbeste elektrische bakfietsen

De zoektocht naar de perfecte elektrische bakfiets stopt nooit, maar bij Urban Arrow zijn ze aardig in de buurt. De Urban Arrows staan bekend om het lichte gewicht, de degelijkheid en een fijne wegligging dankzij een laag zwaartepunt. Bovendien zijn de elektrische bakfietsen comfortabel voor fietser én de kinderen in de bak. Bij Urban Arrow werken ze alleen met de beste onderdelen en dus kun je rekenen op een sterke Bosch motor die het fietsen nog aangenamer maakt. Klinkt perfect, toch?  

Urban Arrow leasen?

Zou  je graag willen fietsen op een Urban Arrow, maar kijk je op tegen de aanschafkosten en onverwachts hoge kosten bij bijvoorbeeld diefstal of een nieuwe accu? Je fietst bij ANWB Fiets Lease al op een nieuwe Urban Arrow voor 152,95 euro per maand.

Aanbod Urban Arrow elektrische bakfietsen

Urban Arrow Family Active PLUS

Urban Arrow Family Active PLUS

Met deze super wendbare, mooie elektrische bakfiets doe je al je boodschappen gewoon op de fiets. Inclusief schijfremmen voor een korte remweg. Voor €152,95 per maand.

Urban Arrow Family Performance

Urban Arrow Family Performance

De beste Urban Arrow fiets die er is! Met een krachtige motor en sterke schijfremmen is dit het ultieme alternatief voor een (tweede) auto. Voor €162,95 per maand fiets je op deze beauty.