Stella fiets leasen bij ANWB

Service bij jou thuis

In slechts 10 jaar tijd is Stella uitgegroeid tot één van de grootste elektrische fietsmerken van Nederland. Het geheim achter dit succes ligt, naast de uitstekende e-bikes natuurlijk, in de service die Stella biedt. Deze fietsen worden aan huis geleverd, maar ook voor service en onderhoud hoef je de deur niet uit. En bovenop al deze service kun je vanaf nu ook jouw Stella leasen bij ANWB. Nooit meer onverwacht hoge kosten, altijd goede service.

Onze Stella E-bikes

Stella Vicenza Superior FDST

Stella Vicenza Superior FDST

Elke dag veilig op weg met de Vicenza Superior met de dagrijverlichting. Perfect voor je woon-werkverkeer tochten, je dagelijkse rit naar de supermarkt of gewoon om lekker een stukje te fietsen in het groen. Voor € 79,95 per maand.

Stella Livorno Superior FDST

Stella Livorno Superior FDST

Als je lekker flink door wilt fietsen op je nieuwe e-bike is het wel zo fijn als je weet dat je op je remmen kunt rekenen. De hydraulische schijfremmen van deze Stella fiets zijn gelukkig super krachtig. Fijn! De mooie mat afgewerkte e-bike lease je voor  € 77,95 per maand.

Stella Livorno Premium MDB

Stella Livorno Premium MDB

Stabiel, robuust, krachtig: door de dikke banden, de semi-geintegreerde accu en de krachtige middenmotor voelt de Livorno Premium MDB heel gedegen aan. Ook prettig is de lage instap en de fijne zithouding. Je least deze fijne fiets voor € 91,95 per maand.

Stella Livorno Superior MDS

Stella Livorno Superior MDS

Met de geavanceerde dagrijverlichting neemt je veiligheid zienderogen toe. Het super handige display van Shimano helpt je bovendien om het overzicht goed te houden over je snelheid, de tijd en je accu. Je least deze fiets voor € 85,95 per maand.