Gazelle fietsen leasen bij ANWB Lease Fiets

Ga voor Nederlandse topkwaliteit

Gazelle is een begrip in Nederland als het om fietsen gaat. De degelijk kwaliteit is ook terug te vinden in de elektrische fietsen van Gazelle. Zou je graag willen fietsen op een Gazelle elektrische fiets, maar kijk je op tegen onverwachts hoge kosten bij bijvoorbeeld diefstal of een nieuwe accu? Je fietst bij ANWB Fiets Lease al op een nieuwe gazelle voor 59,95 euro per maand.

Aanbod Gazelle leasefietsen

Gazelle CityGo C7 HMS

Gazelle CityGo C7 HMS

De CityGo C7 fiets is perfect voor woon-werkverkeer en een stedelijke omgeving. De vlotte styling zorgt voor een opvallende verschijning. Je least deze fiets al voor €78,27 per maand.

Gazelle Orange C7+ HMB

Gazelle Orange C7+ HMB

Een stille, krachtige motor, een mooie afwerking en een gebruiksvriendelijk display. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Orange C7+. Je least deze fiets nu tijdelijk al voor €94,95 per maand.

Gazelle Medeo T9 HMB

Gazelle Medeo T9 HMB

Met deze krachtige trekkingfiets hoef je natuurlijk niet de bergen in te gaan, maar het kan wel. Je kunt al voor €84,76 per maand zorgeloos op deze stoere fiets rijden.

Gazelle PuurNL HFB

Gazelle PuurNL HFB

Voor maar €59,95 per maand kun jij op een echte stijlvolle Gazelle fietsen!  Deze elektrische fiets ziet er uit als een hippe transportfiets en neemt met gemak al je bagage mee voor- en achterop.

Gazelle Paris C7 HMB

Gazelle Paris C7 HMB

Voor €73,87 per maand fiets jij op deze lichte, stille en sterke Gazelle Paris C7. Met een lage instap ideaal voor dagelijks gebruik.

Gazelle Esprit HFB

Gazelle Esprit HFB

Stoer, robuust en ook modern door de matte lak. De Esprit van Gazelle is een ideale fiets voor de sportievere fietser. Voor €75,14 per maand fiets jij op deze mooie e-bike.