Gazelle fietsen leasen bij ANWB Lease Fiets

Ga voor Nederlandse topkwaliteit

Gazelle is een begrip in Nederland als het om fietsen gaat. De degelijk kwaliteit is ook terug te vinden in de elektrische fietsen van Gazelle. Zou je graag willen fietsen op een Gazelle elektrische fiets, maar kijk je op tegen onverwachts hoge kosten bij bijvoorbeeld diefstal of een nieuwe accu? Je fietst bij ANWB Fiets Lease al op een nieuwe gazelle voor 70,- euro per maand.

Aanbod Gazelle leasefietsen

Gazelle Vento C7 HMB

Gazelle Vento C7 HMB

Ben je op zoek naar een veelzijdige fiets? De Vento heeft een vlotte, eigentijdse uitstraling en is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als toerritjes. Je least deze fiets al voor €71,87 per maand.

Gazelle Miss Grace C7 HMB

Gazelle Miss Grace C7 HMB

Gezien worden met deze stijlvolle elektrische damesfiets? Je kunt al voor €80,74 per maand zorgeloos op deze robuuste krachtige fiets rijden.

Gazelle CityGo C7 HMS

Gazelle CityGo C7 HMS

De CityGo C7 fiets is perfect voor woon-werkverkeer en een stedelijke omgeving. De vlotte styling zorgt voor een opvallende verschijning. Je least deze fiets al voor €78,71 per maand.

Gazelle Orange C8 HMS

Gazelle Orange C8 HMS

De Orange C8 heeft een ideaal zitcomfort en met het (automatisch) elektronisch schakelen een erg handige fiets voor in de stad. Je least deze fiets al voor €89,28 per maand.

Gazelle Orange C7+ HMB

Gazelle Orange C7+ HMB

Een stille, krachtige motor, een mooie afwerking en een gebruiksvriendelijk display. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Orange C7+. Je least deze fiets nu tijdelijk al voor €78,30 per maand.