Aanbod ANWB Fiets Lease
Vanaf € 59,95 p/m

Aanbod ANWB Fiets Lease

  • Alleen de beste elektrische fietsen
  • Inclusief verzekering & onderhoud
  • Wegenwacht Fiets Service
Bekijk alle fietsen

ANWB Fiets Lease aanbod

De beste elektrische fietsen speciaal voor jou geselecteerd

Naar je werk, naar school of in je vrije tijd fietsen op een elektrische fiets? De keuze voor een e-bike is niet eenvoudig. Aanschafkosten, actieradius, onderhoudskosten. ANWB Fiets Lease maakt het makkelijk voor je: we hebben alleen de beste fietsen voor je geselecteerd. Bekijk hieronder ons aanbod en zoek een fiets uit die bij je past.

Nieuw! Elektrische bakfietsen

Urban Arrow Family Active PLUS Disc Deore

Urban Arrow Family Active PLUS Disc Deore

Met deze super wendbare, mooie elektrische bakfiets doe je al je boodschappen gewoon op de fiets. Inclusief schijfremmen voor een korte remweg. Voor €149,50 per maand.

Urban Arrow Family Performance Disc Deore

Urban Arrow Family Performance Disc Deore

De beste Urban Arrow fiets die er is! Met een krachtige motor en sterke schijfremmen is dit het ultieme alternatief voor een (tweede) auto. Voor €159 per maand fiets je op deze beauty.

E-bikes om op gezien te worden

Gazelle PuurNL HFB

Gazelle PuurNL HFB

Voor maar €59,95 per maand kun jij op een echte stijlvolle Gazelle fietsen!  Deze elektrische fiets ziet er uit als een hippe transportfiets en neemt met gemak al je bagage mee voor- en achterop.

Gazelle Medeo T9 HMB

Gazelle Medeo T9 HMB

Met deze krachtige trekkingfiets hoef je natuurlijk niet de bergen in te gaan, maar het kan wel. Je kunt al voor €84,76 per maand zorgeloos op deze stoere fiets rijden.

De krachtigste elektrische fietsen

Gazelle CityGo C7 HMS

Gazelle CityGo C7 HMS

De CityGo C7 fiets is perfect voor woon-werkverkeer en een stedelijke omgeving. De vlotte styling zorgt voor een opvallende verschijning. Je least deze fiets al voor €78,27 per maand.

Gazelle Orange C7+ HMB

Gazelle Orange C7+ HMB

Een stille, krachtige motor, een mooie afwerking en een gebruiksvriendelijk display. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Orange C7+. Je least deze fiets nu tijdelijk al voor €86,22 per maand.

Gazelle Paris C7 HMB

Gazelle Paris C7 HMB

Voor €73,87 per maand fiets jij op deze lichte, stille en sterke Gazelle Paris C7. Met een lage instap ideaal voor dagelijks gebruik.

Gazelle Esprit HFB

Gazelle Esprit HFB

Stoer, robuust en ook modern door de matte lak. De Esprit van Gazelle is een ideale fiets voor de sportievere fietser. Voor €67,51 per maand fiets jij op deze mooie e-bike.

Meer over ANWB Fiets Lease

Voorwaarden ANWB Fiets Lease

De voorwaarden voor het leasen van een fiets zijn erg belangrijk. Zo heb je bij andere aanbieders vaak een flink eigen risico bij diefstal en is het praktisch onmogelijk om onder een leasecontract uit te komen als je bijvoorbeeld je baan verliest. ANWB Fiets Lease is daarin anders.

Bekijk de voorwaarden (pdf)

Samenwerking

Samenwerking

ANWB Fiets Lease is in samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services.

Nieuw! Elektrische bakfietsen